HVORDAN STARTE DET NYE ÅRET SOM EN FRESHERE DEG?

Sponset behandling

Hei folkens!

Er det en ting som er sikkert så er det at hos TMklinikken så får du gjort det meste!! For noen uker siden skulle jeg avgårde for å møte noen jenter i Oslo, og hadde behov for å føle meg litt freshere. Da var det ikke annet å gjøre enn å ta turen til TMklinikken,

Den startet hos fine Linda, som jeg går hos fast der jeg fikk vokset legger og ordna føttene i fotterapi. Det er bare så sykt deilig. Og føltes så godt å få vokset leggene selv om det ikke er sommer! Julebordsesongen har jo nettopp vært vet dere! Så deilig å slippe å ordne med å shave legger og sånn når man står på badet og har dårlig tid før man skal ut!


Her har jeg fått fotbad, vokset legger og i tillegg fikk jeg prøve collagensokker etter behandlingen. Det gjorde at føttene med sykt mye og det føltes som jeg gikk på fjær etterpå! Kan virkelig anbefales!  (@tm.linda på instagram)

Det var også en stund siden jeg hadde fiksa håret mitt så da var jeg så heldig å få time hos flinke Marita. Vi fant en fin farge som hun satt håret mitt i, og jeg fikk en lett klipp! Jeg hadde jo litt lyse tupper fra før, så med den nye fargen fikk håret en jevn fin farge, med litt glød!! Den var ganske mørk, men jeg elsket den!! Marita er også supergod på å style hår, og noe jeg ikke har tenkt på før, er at man faktisk kan bestille time for styling selv om man ikke vil klippe seg.Jeg gikk for full pakke! Elsker følelsen av «nytt hår» 🙂


Her ser dere før, underveis og etterbilde – uten styling! Må si jeg digger den deilige, delikate fargen som håret mitt fikk!


Og stylingen da!! Jeg elsker det, og til tross for at det er bilde av meg selv så får jeg ikke nok av bildet til høyre. Elsker hvordan krøllene faller så fint! Så be om styling om dere er hos Marita 😉 (@hairstylist_marita_tmglow på instagram)

Og så var det neglene da! De kjære neglene. Det er bare så typisk at man tenker at man må få ordna og lakka neglene før man skal ut, og så går tiden og man har egentlig ikke tid til å ordne med det. Det resulterer enten i ustelte og ulakka negler, eller et resultat som ser ut som ungen din har prøvd å hjelpe deg. Nei det safeste var å la Dinara ordne dem. Denne gangen gikk jeg for korte, runde gelenegler, men hun gjør alt mulig, og jeg har hatt en time etter dette også der jeg har tatt vanlig negllakk siden jeg snart skal 5 uker til Brasil og ikke kan ordne med de der. Jeg ble utrolig fornøyd med neglene. Dinara er veldig nøye og det er så viktig synes jeg. Mine ble grå med litt gullglitter på noen av neglene. Så fint!!

Her ser dere før, underveis og etterbilde av neglene mine. Digger at Dinara er så nøye. Ingenting å utsette på neglene!! Og jeg har gått til flere. Hun her må være best i byen!! (@nailsbydinara.negler på instagram)

Og de er jo så rause og fine på TMklinikken. Innimellom slaga tok Denise seg av bryna mine. Farga lyse hår og nappet litt, Snakk om Royal threatment da dere!! Hun er superhyggelig og veldig flink på permanent makeup i tillegg til styling, farging form osv.(@browdiva.denise på instagram)

Det jeg synes er så fint med TMklinikken er at man faktisk kan gjøre alt på samme sted. De som jobber der er superhyggelige og veldig nøye i arbeidet sitt. Ja, man føler seg bare dødsbra når man er der. Jeg kosa meg i flere timer og gleder meg bare til neste gang jeg skal tilbake. Absolutt et sted jeg kan anbefale!!

Jeg elsker følelsen av en fresh start når vi bikker et nytt år og hva er vel bedre med en liten self-upgrade!? Jeg skal innom TMklinikken om et par dager igjen, og gleder meg skikkelig. VI drar jo til Brasil i slutten av uka så da blir det ekstra digg å føle seg fin, ren og ny!! Så om du også ønsker å ta fatt på det nye året som en freshere versjon av deg selv, så har du oppskriften over her! 🙂

Ring 21423636 , klikk deg inn på www.tmklinikken.no , eller send mail til post@tmklinikken.no for å bestille time!

Ønsker alle dere fine leserne et herlig 2019, og håper dere vil følge meg og min familie dette året også! Kan love dere fler oppdateringer fra TMklinikken i året som kommer, men de neste ukene må dere nok holde ut med bilder og beskrivelser fra det herlige sør. Vi skal 5 uker til Brasil!!


Følg oss gjerne videre på sosiale medier for daglige updates:

Instagram: @brassefrue

Snapchat: @brassefrue og @instamamas

Facebook: @brassefrue

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]