10 ØNSKER I LIVET! <3

Hei dere ♥

Jeg er en drømmer. Jeg kan dagdrømme, kveldsdrømme og ofte våkner jeg på natta av at jeg har drømt.. Drømmene i våken tilstand er som regel bedre enn drømmene i sovende tilstand. Merkelig det der.. Hvordan jeg i løpet av dagen drømmer meg bort i min lille fantasiverden om hvordan jeg ser for meg livet, og så i løpet av natta så spoleres alle drømmene i form av en ny drøm der det skjer noe grusomt, som at jeg brenner inne med barna mine eller sånne ting. Ganske slitsomt, selv om jeg elsker den muligheten dag- og kveldsdrømminga gir meg..

Jeg drømmer om mine ønsker for livet.. Hvor vil jeg, hva vil jeg oppleve, hvordan ser framtiden ut for min familie.. Blir familien større kanskje, får vi et nytt hus, skal jeg få realisert noe av det jeg har drømt om i lang tid. Jeg har latt drømmene få sin utfoldelse i en penn… skrevet på et papir, og nå trykkes de inn i dette blogginnlegget der jeg skal dele en liste over mine realistiske og urealistiske ønsker for livet!

 1.  FRED PÅ JORDA! Jeg vet det er urealistisk og umulig, men det er det største ønske jeg har og noen kan ha vil jeg si. Bare drøm deg bort, og tenk i noen sekunder på hvordan verden hadde vært om alle hadde vært gode mot hverandre, om alle hadde vært til å stole på, om det ikke fantes frykt..
 2. ENEBOLIG MED EGEN HAGE! For noen en selvfølge, men ikke for oss som bor i en liten leilighet i 2. etage. Leiligheten er veldig fin, men når man har barn så hadde det vært deilig å kunne åpna døra ut i hagen og ikke måtte planlegge hver gang man skal ut av døra! Det kommer nok en dag..:)
 3. KUNNE LEVE AV BLOGG/SOSIALE MEDIER! Haha.. tenker du. Det er mulig.. tenker jeg. Ja, det er mulig, men det krever veldig mye. Men jeg er vel en av dem som hadde digget å kunne leve av dette som jeg elsker å holde på med.  Mannen spurte her om dagen om hva som var drømmejobben min. Jeg sa å kunne reise rundt og leve av å skrive om det. Han sa: Det er ikke noe jobb! Nei vel.. tenkte jeg. Hvorfor ikke? En del av meg vil satse! Men en annen del av meg er usikker på om jeg ville klart det. Og en sånn del kan man ikke ha om man skal lykkes, så vi får se! Har du troa?
 4. FÅ MITT TREDJE FRISKE BARN! Å kunne få barn er ingen selvfølge. Jeg er ekstremt heldig som har fått to så fine gutter! Men selv om vi ikke har bestemt oss for flere barn.. Så er det noe som forteller meg at jeg skal ha en til en dag. Jeg har ikke fått den følelsen som noen får om at nå er det nok, nå er de ferdige. Jeg føler at det er meninga at jeg skal bli mamma til enda et barn.. Kanskje ei jente?
 5. KUNNE OPPLEVE OG VÆRE VITNE TIL AT BARNA BLIR LYKKELIGE! Hvem ønsker vel ikke det? Og at de skal bli lykkelige er det absolutt viktigste for meg, ikke hvordan de blir det! Men jeg både tror og håper at de vil velge veier som er godt for dem selv. Og jeg håper og tror at jeg alltid vil få lov til å følge dem og stå ved demmes side!! Med tanke på hvor sterkt vi er knytta sammen nå, så lover det jaggu godt!
 6. KUNNE LEVE I EN SUNN KROPP OG HA DET GODT MED MEG SELV! Dette punktet er større enn man tror. Jeg vil nesten si at dette er grunnlaget for alle andre ønsker. Man må på en måte ha det godt med seg selv for å få til ting, for å glede seg over andre ting. Jeg vil bli sunn, jeg vil bli slank (på en sunn måte), jeg vil føle lykke av å bare være til.
 7.  JEG VIL HJELPE DE SOM IKKE HAR DET SÅ GODT! Jeg har en drøm om å kunne jobbe med bistandsarbeid, og denne drømmen har jeg hatt siden jeg var liten! Og skal man først snakke om drømmejobben, så er nok det Drømmejobben med stor D. Jeg brenner virkelig for å kunne gjøre en forskjell for andre.. Kanskje derfor jeg ble lærer, for selv om bistand er drømmen så kombineres det ikke så godt med å ha familie med små barn. Men en dag.. en dag håper jeg at jeg kan få være med på prosjekter der jeg kan få hjelpe barn i andre land. Jeg tror det er mulig, selv om jeg foreløpig ikke vet hvordan..
 8. REISE JORDA RUNDT! Ja, igjen.. Jeg traff jo faktisk mannen min på min første Jorda Rundt reise, så kan jo ikke si annet enn at det å reise har gitt meg noe! Det er en stor lidenskap for meg, og jeg håper jeg kan dra Jorda Rundt flere ganger enda! Kanskje barna vil bli med når de blir eldre! Jeg synes verden er så fascinerende, og det finnes virkelig så mange flotte steder som jeg vil se og oppleve! Jeg tror aldri at den delen i meg vil bli metta! Og det som er med reising er jo at jo mer man gjør det, jo mer blir man hekta på det. Litt avhengighetsdannende nesten, og kjenner jeg nesten får abstinenser av tanken på å ikke få reise mer! Heldigvis så kommer vi til å dra mye til Brasil siden mannen er derfra, så det er jo noe! But I want more.. 😀
 9. GI UT BOK! Herregud, så urealistisk. Men nå i disse «boktider» der så og si alle bloggere skal gi ut en bok, så er det kanskje ikke umulig. Vel sannheten er at jeg gjerne skulle gitt ut en bok, om jeg hadde hatt noe viktig og bra å skrive om, og om jeg hadde sluppet jobben før boka blir gitt ut. haha.. Latskapen i meg som snakker nå. Det virker bare som en eviglang jobb å skrive en hel bok, selv om jeg er glad i å skrive.
 10. BLI RIK! Huff så overfladisk! Ja det er langt fra det viktigste i livet, men var ikke dette et innlegg om ønsker da? Jeg skal innrømme at jeg synes det hadde vært ufattelig digg å kunne ha såpass mye penger at man kunne kjøpt hva man ville og brukt penger på det man føler er riktig, uten å måtte ta opp lån, vri og vende på hver krone eller lignende.  Å bli gjeldsfri hadde vært en helt fantastisk frihetsfølelse! Jeg vil ikke bli rik så jeg kan kjøpe meg masse dyre ting, ha flere bilder, store palasser osv.. Men tenk å ha muligheten til å gjøre det man vil da!? Verden styres jo av penger, og jeg tror jeg hadde brukt mine godt! Jeg er såpass generøs at jeg vet det hadde kommet flere til gode om jeg hadde hatt mye penger!!

Okay.. dette var mest av alt min egoistiske liste over noen av de store ønskene for livet. Ellers har jeg mange små ønsker også som å drikke rødvin og spise ost og skinke! Det ønsket går i oppfyllelse på en hytte på fjellet i morgen! Hurra!

HAR DU NOEN ØNSKER I LIVET DITT?


Følg oss gjerne videre på sosiale medier for daglige updates:

Instagram: @brassefrue

Snapchat: @brassefrue og @instamamas

Facebook: @brassefrue

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • [instagram-feed]