Samarbeid

Hei! Jeg synes det er kjempespennende å inngå samarbeid med forskjellige bedrifter og setter mine samarbeid høyt. Jeg er opptatt av at jeg kan stå inne for det jeg reklamerer for og inngår kun samarbeid med merker/bedrifter som jeg liker produktene til! Gjennom bloggen og min instagramkonto har jeg noen kjempegode samarbeid som jeg er veldig fornøyd med. De blir presentert under her!

Ønsker dere samarbeid med meg gjennom bloggen eller instagram kan dere sende meg en mail på: brassefrue@hotmail.com

Mine samarbeidspartnere:

Littlekingdom.no har jeg nylig inngått et samarbeid med gjennom instagram. Jeg søkte på en stilling der som sosiale medier ansvarlig, og fikk den! Jeg har derfor som oppgave å gjøre de enda mer synlige i sosiale medier og er blant annet med på å velge ut nye samarbeidspartnere for butikken. Dette har vært utrolig morsomt og givende så langt og butikken har virkelig så mye fint både til mammaer, pappaer og de søte små! De har unike design, og noe av det kuleste er at de har veldig mange twinningsett. Så her kan du altså matche med barnet ditt, eller kanskje hele familien vil matche!! Muligheten er mange! Jeg er også superfornøyd med alt jeg har fra Little Kindom. Ta kontakt med meg om du har en instagramkonto og ønsker å samarbeide med butikken.


Kikk på bildet for å komme til deres instagramkonto!

 

 

Laurbærbarn.no er en butikk jeg nylig har blitt ambassadør for gjennom instagram. Dette er en nydelig butikk som selger økologiske produkter til barn. Hovedsakelig selger de klær, men også en god del interiør, leker, produkter til mor og sengetøy. Klærne dei tar inn er nøye utvalgt, slik at den som handler kan med 100% trygghet handle giftfrie, økologiske og rettferdig produserte produkter til seg selv og barnet sitt. De kjører merker som bl.a CamCam, kidwild, fabelab, meraki og mye mer. Jeg er så fornøyd med alt jeg har fra butikken og gleder meg til alt mer jeg skal bestille. Siden de også har interiør i min stil så er det jo kjempekjekt nå som vi nettopp har flyttet!


Klikk på bildet for å komme til deres instagramkonto!

 

meandi.com er en butikk jeg har hatt samarbeid med gjennom bloggen siden sommeren 2016. Jeg oppdaget merke da jeg hadde gått gravid og lengtet etter noen behagelige og fine klær. me&i er en butikk som selger sine klær gjennom homeparties, så en gang i halvåret har jeg party her hjemme med gode venninner der vi får prøve og se på klær og virkelig kose oss. De har klær til voksen og barn som passer alle fasonger. Klærne er ofte fargerike og i topp kvalitet. Alt babytøy  er økologisk bomull bl.a. Fra og med denne sesongen vil mitt samarbeid med me&i foregå både på bloggen og på instagram. Ta gjerne kontakt om du vil vite mer om merket eller se på muligheten for å jobbe i firma eller rett og slett har et klesparty med gode venninner!


Klikk på bildet for å komme til deres instagramkonto!

 

 

Comments are closed.

  • [instagram-feed]