ET LITE REISEBREV FRA BRASIL!

 

Inneholder sponsede produkter

Så hadde vi kommet hit da, hvor det var på tide med et aldri så lite reisebrev fra Brasil! Vi har nå vært her i litt over 2 uker og det er deilig å tenke på at vi ikke en gang er halvveis. Det er i dag 17 dager til vi setter snuta hjemover mot Norge!

Vi startet det hele med ti dager i Rio de Janeiro for å slappe av litt og koble av etter en lang flytur. Jeg husker da vi dro hit for to år siden med Marcelo, gikk flyturen som en drøm. Skulle ønske jeg kunne si det samme om denne turen. Barna var overtrøtte og slitne og personalet var ikke veldig behjelpelige. Det var mye surr da vi kom ombord. Det var ikke plass til håndbagasjen der vi satt, så vår bagasje ble lagt på 3-4 forskjellige steder på flyet. Litt upraktisk når man har barn og må ha ting tilgjengelig. Jeg hadde med bedbox til Marcelo, men fikk ikke satt den opp før etter et par timer fordi hun ene flyvertinnen mente at den var ulovlig. Til slutt satt jeg den opp uten hennes samtykke fordi Marcelo var så sliten, og etterpå var hun plutselig kjempefasinert av den. Marcelo drøya lenge med å finne roen, Lucas våkna ofte og jeg fikk migrene. Så nei, drømmeflytur skal jeg ikke si at det var, men det gikk fint og vi kom oss til Rio!


Vi har vært så heldige å få denne fine bedboxen av jet-kids.com ♥ Gull verdt for Marcelo på turen! (sponset)


Koser oss på stranda ved Flamengo området! Verdens beste reisevogn (Babyzen yoyo+) er sponset av babyshop.no

Vi bodde hos en venn i Rio og brukte tiden på Flamengostranda i Rio, i tillegg til at vi dro hele gjengen til Sukkertoppen. Det var en veldig fin tur. Dessverre ble overgangen til varmen litt stor for barna så Marcelo fikk det vi tror var varmeutslett over store deler av kroppen. Det gikk heldigvis fort over.


Bedbox fra jet-kids.com ! Kan brukes som transportmiddel for Marcelo også, eller han kan trille den selv! Så glad for den!

Gjengen koser seg i sofaen der vi bodde i Rio!

Mailson og Lucas.


Litt pappakos mens man opplever en av verdens fineste byer!!


Marcelo fornøyd i vogna vi har fått av babyshop.no !! Kan si at mammaen er fornøyd også! 🙂 (sponset)


Vi bytter på å ha ungene i vogna. På forrige bilde ser dere at vi også har et stå/sittebrett som vi kan bruke til Marcelo


Marcelo og onkel nyter utsikten over CopaCabbana og resten av Rio!


Gorbi og Philip på sukkertoppen!

Januar satt vi oss på flyet igjen. Vi skulle nordpå og ferden gikk til Maraba! Der møtte vi søstera til mannen Mailson som vi sov hos og dagen etter tok vi turen til Jacundá som vi er fortsatt. Vi leide bil og turen tok ca 2 timer. Her bor vi på gården til foreldra til Mailson. Det er en kort kjøretur inn til sentrum, så vi drar daglig inn der, men vi bruker også mye tid på å slappe av og være sammen. Det er ikke internett på gården, noe som gjør at vi faktisk bruker mye mer tid på å prate og hygge oss sammen. Litt godt å ”logge på livet” og! Vi har vært på noen besøk mens vi har vært her, grilla mye godt kjøtt, vært på en dagstur til Maraba for å møte brodern og dama som er der og så holder vi daglig på med huset som vi bygger her. Vi startet jo dette for noen år siden, men nå skal det bli ferdig så det er veldig spennende å følge med på utviklingen der. Det ligger i sentrum og neste gang vi kommer hit så kommer vi til å bo der!


Philip og Lucas venter på grillmaten!Huset ♥


Marcelo har blitt veldig opptatt av kattene her!


Mango fra hagen!


Guttene får vært mye sammen med tanta si her!

Vi har bare en uke igjen her i nord og planen er å få ridd litt på hest, fisket litt og sett litt mer rundt her! Ellers er det bare å lade opp, for om en uke befinner vi oss på paradisøya Ilha Grande! Gleder oss også veldig til det. Og så er det koselig at mammaen og søstera til Mailson også blir med oss dit denne gangen! Der skal vi møte de to andre søsknene til mannen og noen venner. Følg med!

Jeg er forresten superfornøyd med mitt nye kamera, så har postet mange av de jeg har fått lagt inn. Ingen av bildene er redigerte, så dere ser selv kvaliteten!:) Vi har dårlig nett her, så det blir lagt inn bilder litt etter litt! Legger ut mest på instagram!

Håper alt er bra hjemme, vi savner dere, men ikke Norge;)


Følg oss gjerne videre på sosiale medier for daglige updates:

Instagram: @brassefrue

Snapchat: @brassefrue og @instamamas

Facebook: @brassefrue

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]