BABYSHOP IN MY HEART <3

Inneholder sponsede produkter

Hei fininger!!

Hvis du har et ønske om å havne i et univers av fine barneklær og ting til barna, så bør du absolutt ta turen innom babyshop.no. For litt siden fikk jeg spørsmål fra noen nybakte foreldre om hvor de kunne få tak i litt av hvert av barneklær og ellers utstyr til barnet, og det første som poppet opp i hodet mitt var denne butikken. Dette er virkelig en butikk som har alt av barneklær og barneinteriør. Jeg har mest klær derfra, men også noe til rommet til Marcelo.

Butikken har et så stort utvalg av merker at her tror jeg alle kan finne noe! Jeg har lagt min elsk på merket Mini Rodini den siste tiden, men digger også at de har Adidas Originals, lillelam, Bobo Choses, wheat, bisgaard og mange andre kule merker!!

Tenkte jeg skulle vise dere alle klærne jeg har vært så heldig å få i samarbeid med babyshop.no ♥ Klærne er sponset, men jeg har ikke gjort noe avtale om å skrive dette blogginnlegget, så det gjør jeg bare fordi jeg vil vise dere hvor mye fint man kan få tak i! Følg med!

Først litt Mini Rodini!

Prinsen i den fineste Pico jakka! Lue, genser og leggings er også fra Mini Rodini/ Babyshop.

Vakringen sover søtt med den nydeligste lua fra Mini Rodini / Babyshop!

Og så noen andre godbiter..

Elsker Retro stilen på denne herlige heldressen fra Bobo Choses / Babyshop

Var det ikke mye fint her? Har du et favorittmerke??


Følg oss gjerne videre på sosiale medier for daglige updates:

Instagram: @brassefrue

Snapchat: @brassefrue og @instamamas

Facebook: @brassefrue

 

058AF2C5-7F46-4A00-A70285268CDE3FB4-C47B9C3E-DBA9-4204-B1EF885792854569

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]