BLOGGTOPPEN: MAT ELLER PENE DAMER!

Hei igjen dere fine!

Bare titter innom igjen for å skrævle litt..:) Nå som jeg har tatt opp bloggingen igjen så leser jeg en del blogger selv. I tillegg til å se på bloggerne så klart. En av de tingene som gir meg mest inspirasjon er nettopp det! Noen inspirerer jo mer enn andre så klart, men der er vi jo alle forskjellige. Jeg har stort sett lest mest på de som er med i bloggerne den siste tiden, men i dag tok jeg meg en titt på blogglisten.no for å se om jeg kunne oppdage noe nytt!

Og jammen så er det så og si bare to ting som går igjen hos de som ligger på toppen. Det er mat eller utseende. Og det er ikke noe feil i det egentlig, men jeg ble faktisk litt forbauset over hvor tydelig det var. Og det får meg jo til å tenke litt på min egen blogg. Om det er mat eller pent utseende som gjelder, hvor skal jeg da satse? 😀

Vel, det der med kropp og utseende virker ganske håpløst om dagen.. Jeg er ikke akkurat i en periode der jeg er fornøyd med hvordan jeg ser ut, og hadde jeg så vært fornøyd så er det uansett ikke sikkert at jeg hadde vært «pen nok» eller «fin nok» for bloggtoppen. Det er det faktisk ikke opp til meg å bedømme heller, men det er vel noe som sier meg at ikke det er bare bare!

Så kommer det til mat da. Ja, jeg elsker jo mat! Så det kunne vel kanskje vært noe, men samtidig så føler jeg ikke at jeg har så mye å stille opp med blant de som deler fantastiske oppskrifter daglig! Det må jo kreve en god del. Så er bloggløpet kjørt, eller hvordan skal jeg klare å nå opp i havet av gode matoppskrifter og veltrente kropper? Hva tror du?

Jeg ser forresten at jeg trenger å skifte bloggheader. Altså bildet som ligger øverst! Jeg synes bildet er dritfint, misforstå meg rett, men føler at det er bedre med et bilde som ikke kun gjelder for den ene anledningen. Nemlig bryllupet. Jeg skal titte litt gjennom arkivet, men tipper at det ikke blir et nytt bilde akkurat, for akkurat nå finnes det få bilder jeg vil legge på toppen av bloggen min rett og slett!!

Dette blogginnlegget ble skrevet i går morges, men der kan dere se hvor lang tid det tar å poste et innlegg. #momlife sier jeg bare. Det tar all tid! ♥

Ha en fin natt og fortell meg gjerne hva du syns om det jeg skriver..:) Jeg setter veldig pris på kommentarer, likes og delinger!


Kanskje et sånt bilde kunne blitt min nye header?


Følg oss gjerne videre på sosiale medier for daglige updates:

Instagram: @brassefrue

Snapchat: @brassefrue og @instamamas

Facebook: @brassefrue

2 Comments:

  1. Kristin Wenstøb

    Blogge om opp- og nedturer i mammalivet. Vise det ikke så perfekte. Reiser – både korte og lange turer.Jeg styrer unna utseende og mat blogger, men synes det er spennende med ting som kan gjøre hverdagen lettere (skikkelig misunnelig på den mme dingsen du har – den savnet jeg når mine var babyer). Sånne ting liker jeg. Mote, skjønnhet etc er ofte med å få «alle» til å føle seg utilstrekkelige, men hverdagstips til ting som ikke koster skjorta er gull 🙂

    • Å så hyggelig med så fin og ærlig tilbakemelding! Absolutt kjekt med litt tips, og skal definitivt tenke på det framover!! Og Opp- og nedturer i mammalivet er nok noe mange kan relatere seg til! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]