NÅR LIVET SMILER!

Hei dere ♥

Sitter i skrivende stund henslengt på sofaen med en kopp kaffe ved min side. Marcelo har nettopp sett på filmen Vaiana for tredje gang på to dager, så skal ikke klage. Denne dagen har starta ganske perfekt! 🙂 Og noen ganger føler man bare at livet smiler litt ekstra! Jeg tror vi er i en sånn periode nå.

Og så godt det er å ha det bra! Og det er vel lov å si at man har det bra! Jeg tror det er viktig å sette pris på de gode periodene i livet. For man vet at de dårlige dagene vil komme fra tid til annen, men la oss ikke fokusere på det nå!

Jeg lever det gode permisjonsliv, og det i seg selv er jo ganske fantastisk. Spesielt når man er hjemme med en så fin gutt som Lucas ♥ Joda, det er husarbeid å gjøre og ALLTID noe som henger over meg, men det deilige er at jeg kan styre dagen min selv! I går fikk jeg melding om vi kunne møtes på lunsj i byen og da bare gjorde vi det! Så blir det heller en ekstra klesvask i dag, men det gjør jo ingenting.

Ellers går det veldig bra med Marcelo i barnehagen om dagen! Han protesterer alltid litt når jeg skal gå, men det går over veldig fort og jeg ser at han virkelig koser seg der når jeg kommer og henter han. Nesten ikke tid til å bli med meg hjem, og det er vel et godt tegn! 🙂

I løpet av de siste to ukene så har mannen fått vite at han både har fått permanent oppholdstillatelse i Norge og fått den jobben han søkte på her for litt siden. Det er utrolig deilig og har så mye å si for oss når vi skal planlegge framtiden vår. Vi kommer nok til å finne et annet sted å bo etterhvert, og da må begge ha fast inntekt. Som jeg gleder meg til å begynne å se etter hus.

Men det blir nok ikke med det første, så først skal jeg konsentrere meg om å få det fint her! Planene er at jeg skal male veggen bak tven i dempet sort, og så skal jeg få opp flere bilder i leiligheten. Tenker vel å kjøpe noen fler fra desenio.no og så vil jeg gjerne fremkalle noen av de bildene jeg selv har tatt, eller de vi har tatt hos fotograf. Jeg har også kjempelyst til å fremkalle noen fra Jorda Rundt reisa som jeg gjorde i 2014. Det er jo litt ekstra koselig siden jeg faktisk traff mannen min på den turen ♥ Jeg har egentlig lyst til at vi skal bygge veranda og gjøre om litt på kjøkkenet og, men vi må se på hvor dyrt det blir i forhold til om det er verdt det på en måte 🙂

Vi er også i gang med å planlegge tur til Brasil som mest sannsynlig blir fra begynnelsen av Januar. Tror det blir ca 5 uker. Jeg kunne jo tenkt meg å være der enda lenger, men jeg må jo ta litt hensyn til de andre jeg drar med og! Eller må jeg det!? Uansett greit å ikke være alene med to barn der nede!! Sist vi var der, var Marcelo ca 10 måneder, så det blir veldig spennende hvordan det blir for han denne gangen! Tror han kommer til og trives!


Fra vi var i Brasil sist!

Jeg har også litt å glede meg til før den tiden. I oktober skal jeg på fjellet en helg med 3 andre jenter og i November skal jeg møte en hel gjeng med herlige mammaer fra Instagram en helg i Oslo. Og så er det jo Jul og det er jo en veldig koselig tid på året!!

Det eneste negative opp i alt dette er at tiden går så fort!! Men det gjelder å leve i nuet! 🙂 Det er barn så flinke til syns jeg, og det burde vi lære litt av!!

Ha en fin dag alle sammen! ♥


Følg oss gjerne videre på sosiale medier for daglige updates:

Instagram: @brassefrue

Snapchat: @brassefrue og @instamamas

Facebook: @brassefrue

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]