HVORDAN SKAL DU SE UT PÅ HÅRET I HØST?

Sponset behandling

Hei fininger ♥

Jeg stikker snuta innom for å snakke litt om hår! Jeg er i en litt kritisk periode nå ca fire måneder etter fødsel der jeg har begynt å miste hår. Jeg husker det igjen fra tiden etter fødsel med Marcelo, men hadde glemt hvor grusomt det var. Det er seriøst sykt mye hår det er snakk om. Hvis jeg dusjer eller grer håret så sitter jeg igjen med en svær hårball i hånda etterpå, og ikke for å snakke om alle de hårstråa som ligger rundt i leiligheten.

Det er ikke noe kult, og hvert fall ikke når man begynner å få viker.. Men heldigvis vet jeg at det vokser ut igjen. Men ja, det tar jo litt tid det og! Men behovet mitt for å snakke om, og planlegge min hårfremtid er absolutt til stede! Så derfor skal jeg fortelle dere om sist gang jeg var hos frisøren.

Åååå så fornøyd jeg var ♥

Det var noen 2-3 måneder før jeg fikk Lucas. Jeg var gravid og hadde behov for å se bra ut. Og så synes jeg det er utrolig kult å kunne gjøre noe nytt med håret, Man føler seg jo så utrolig fresh og fin når man går ut fra salongen. Håret skinner og livet er herlig. Dette var absolutt en sånn dag!!

Jeg bestilte time hos Anniken på TM Klinikken i Fredrikstad. Jeg har jo tatt fotpleie hos Linda som jobber samme sted, så det var veldig greit å gå til et sted jeg stoler på! Vi bestemte oss for enkel klipp, dvs tuppene og så skulle vi (Les: Anniken) leke seg litt med farger! Vi gikk derfor for balayage..Hun tok mørkt i bunnen og så jobbet hun det lysere utover i tuppene. Jeg ble ikke blond ytterst, men håret fikk en naturlig lysning og med litt rødskjær som håret mitt har et snev av naturlig også!!

Og YES!! Jeg ble sykt fornøyd! Hun krøllet også håret mitt etterpå og da synes jeg fargen kommer så utrolig fint fram. Og ja DEN følelsen jeg hadde da jeg gikk ut av salongen den dagen, den vil jeg gjerne ha igjen!! Jeg kunne tenkt meg å fresha opp håret og gjort det litt høstklart. Kanskje tatt inn mer høst i fargevalget..

Anniken har tatt ekstra utdanning og spesialisert seg i farging, noe som gjorde at jeg følte meg veldig trygg. Og det med god grunn. Hun er superflink, og det er ikke noe jeg bare skriver for at behandlingen er sponset! Jeg kan absolutt anbefale henne!! Spesielt hvis du skal farge håret, og sånn det har blitt så kunne jeg aldri tenkt meg å gå til frisøren uten å farge håret!! Føler at med de produktene som blir brukt så er det en god behandling for håret også!

Sertifikatet til Anniken! hun er virkelig en fargeekspert♥


Happy ♥

Hvis du også vil ha time hos Anniken så kan du bestille time her: TMklinikken, eller sjekke henne ut på Instagram!

@annikenlauritzen


Sjekk hun fine her daaa ♥


Hvordan har du tenkt til å ha håret i høst? skal du gjøre noe med det?


Følg oss gjerne videre på sosiale medier for daglige updates:

Instagram: @brassefrue

Snapchat: @brassefrue og @instamamas

Facebook: @brassefrue

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]