FØLGERNE HAR TALT!

Hei alle dere! 

Noen ganger så lurer jeg på hva jeg vil med livet mitt, eller lettere sagt hva jeg vil med hverdagen min. Jeg føler den går alt for fort og før jeg vet ordet av det så er det leggetid, og da vet jeg at når jeg våkner er det fult kjør igjen!

Jeg har jo blogget til og fra siden 2009 og synes det er kjempegøy. Jeg liker å skrive, liker å dele og til tross for at det er lagt ned ganske mange timer i bloggen så har det vært en herlig hobby. Noen tenker kanskje at det også har vært en jobb for meg, men så mye har jeg ikke tjent på den akkurat. Jeg har tjent svært lite vil jeg heller si 😀

Selv om det hadde vært gøy å ha bloggen som jobb, så vet jeg at det ikke bare krever vanvittig mye jobb, men det krever også at man må skille seg veldig ut. Det krever at man til tider må provosere og/eller inspirere såpass mye at man har et høyt, jevnt følgertall. Ikke bare et par dager, men over tid. Det er ikke lett, så det har aldri vært et mål for meg.

Men uansett så føler jeg at det ikke er noe vits å blogge om jeg poster et innlegg hver 2. måned lissom. Da blir det bare at man blogger for å slippe å ha dårlig samvittighet for at man ikke har posta noe! Poengløst..

Etter at jeg begynte for fult med instagram, så har jeg rett og slett blogget mindre. Men jeg savner tiden der jeg postet jevnlig, der jeg hadde et ganske høyt følgertall og der det på en måte var en del av hverdagen min. Hvorfor jeg savner det, vet jeg ikke, men jeg føler det på en måte er en liten del av meg. Så jeg har tenkt mye i det siste, og tenkt at enten får jeg kjøre på litt igjen, eller så kan jeg like godt legge ned bloggen. Typisk at man får sånne tanker når man har skaffet seg eget domene og faktisk ordna litt opp i bloggen! haha..

Jeg spurte på min instagram story om hva følgerne mine syns, og fikk til svar at 80% synes jeg skal fortsette å blogge. Og det var faktisk veldig hyggelig. Selv om ikke svaret der var avgjørende for mitt valg, så var det litt deilig å få en bekreftelse på at folk faktisk liker å lese det jeg skriver, eller har ønske om å vite mer om oss.

Og tusen takk til nye og gamle følgere! Kjempestas at så mange gidder å lese det jeg skriver 🙂 I dag skal jeg få satt opp en TODO liste, for nå trenger jeg virkelig litt orden i hodet mitt!


Meningsmålinga på Insta Story!


Picture from Back in the days!

Ha en fortsatt fin dag! Snakkes plutselig ♥


Følg oss gjerne videre på sosiale medier for daglige updates:

Instagram: @brassefrue

Snapchat: @brassefrue og @instamamas

Facebook: @brassefrue

2 Comments:

  1. Så lik du var på Marion Ravn på det nederste bildet?
    Jeg er glad du fortsetter å blogge❤️

    • Tusen takk! Det tar jeg virkelig som et kompliment altså. og har hørt det før på bilder fra den tiden 🙂 Det er en del kilo siden riktignok!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]