LUCAS 3 MÅNEDER!

Hei dere!

Lucas har passert 3 måneder godt og vel, så tenkte det var på tide med en liten update!! Dagene har gått litt tilbake til normalen igjen og det er faktisk litt deilig, selv om vi har hatt en fantastisk sommer!

Lucas ble 3 måneder 31. August, og jeg synes tiden bare flyr avgårde. Det er jo faktisk ikke så lenge til han blir 4 måneder og jeg føler jeg nettopp kom hjem fra sykehuset. hehe! Det er vel ganske typisk, spesielt når man får unge nummer to!:)

Min lille skatt er en liten blidfis. Han begynte å smile bevisst til oss allerede da han var 4 uker, og det er absolutt ikke noe problem å få et smil fra han. Med mindre han er sulten, for da er det kun flaska som er god nok 😉

For litt siden var vi på 3 måneders kontroll og Lucas har blitt en stor og fin gutt. Detaljene får dere under her:

Lengde og vekt: Han var 64cm og veide hele 7480g. Marcelo var også 64cm på samme tid, men veide bare 6960g på samme tid. Og jeg som trodde han var stor. haha! Men Lucas ligger på den nest øverste streken på kurven til helsestasjon og har fulgt kurven sin fint hele veien, så det er jo det viktigste. Han var ganske tynn til å begynne med, men han får jo morsmelkerstatning og da blir de ofte litt chubby. Jeg synes ikke det gjør noe, og vet at de går det av seg etterhvert! Man skal ikke slanke en baby syns jeg. Han får jo faktisk bare mme, så det er jo ikke som at jeg gir han noe han ikke skal ha :p

Fysisk: Fødselen med Lucas gikk utrolig fort, og vi merket ved kontroll på helsestasjon at det virket som Lucas hadde en favorittside. Han har derfror hatt noen timer hos fysioterapeut på helsestasjonen og hos manuell terapeut. Han har ikke en tydelig favorittside lenger, men er litt mer stiv på den ene siden. Samtidig har hodet litt lett for å trekke seg bakover, så vi trener litt hver dag på å få løsnet litt i muskulaturen og få han mykere. Han ligger mye på matta på gulvet og trener der. At han er stiv i nakken gjør at han har vært litt sen med å løfte beina når han leker med babygymmen, men det er visst ingenting å bekymre seg over. Men han skal fortsette med noen behandlinger til!

Lucas fikk har også fått vaksine og legesjekk når han var 3 måneder. Alt så bra ut og han er en fin og frisk gutt! 🙂

Det er så koselig å følge med på alt som skjer om dagen med Lucas og jeg koser meg veldig masse sammen med han. Mange sier at nr to ofte blir mer slitsom enn nummer en, men foreløpig synes jeg det har gått veldig bra. Klart er det mer jobb med to barn, men Lucas er ikke noe vanskelig unge foreløpig hvert fall. Han legger seg ofte rundt kl 20 og våkner som regel da en gang i løpet av natta for å spise. Vel i natt våknet han 3 ganger, så jeg er litt ekstra trøtt, men det er ikke så vanlig da! Husker at Marcelo også sov greit natta igjennom, så håper at han snart får rutinen på å sove sånn 11-12 timer. Han er jo liten enda da, så ikke noe stress sånn sett, men siden Marcelo uansett våkner tidlig, så er det greit å få inn rutinen!

Søtnosen!!

Vi elsker Adidas Originals! 

Håper alt er bra med dere som følger her ♥ Kommer flere innlegg framover. Og er det noen som vil ha fødselshistorie? Jeg har jo egentlig sagt jeg skal dele den. Men ja, tiden flyr jaggu avgårde!


Følg oss gjerne videre på sosiale medier for daglige updates:

Instagram: @brassefrue

Snapchat: @brassefrue og @instamamas

Facebook: @brassefrue

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]