Smør deg inn i kaffe!

Reklame for Weightworld

Hei alle sammen!

Stikker bare innom for å fortelle om en kjempefin sak jeg har prøvd ut som jeg må anbefale til dere!! I samarbeid med weightworld.no fikk jeg hjem denne herlige kaffeskrubben dere kan se bilde av under her. Jeg tenkte å teste ut denne for å se hvordan huden ble. Må innrømme at jeg syns det hørtes litt rart ut å smøre seg inn med kaffe, men samtidig synes jeg det virket litt spennende.. så da var det bare å prøve!

Love this Coffee Scrub! 

Jeg åpnet spent posen og mot meg slo den deiligste duften av kaffe!! Det var seriøst som å lukte på ekte kaffegrut! Jeg gne dette inn i hele kroppen og lot det virke litt mens jeg sto i dusjen. Ja, jeg var brun/svart over hele meg så det var jo sikkert litt av et syn, men samme det. Jeg var jo alene! Etter en liten stund skylte jeg det av og så tørket jeg meg. Og nå kommer grunnen til at jeg i det hele tatt skriver dette innlegget og anbefaler det for dere. Huden min har aldri vært så myk før, og det rett etter første gang jeg prøvde den! It was amazing!!

Faren er jo at man kan bli helt avhengig, men så er det kanskje ikke så farlig alikevel! Det er jo tross alt kroppen vår og den må vi ta vare på!!


Bildet er hentet fra weightworld.no

Hva er Örtte Natural™ Coffee Scrub?

Siden Örtte Natural™ kaffeskrubb består av en unik kombinasjon av kaffe, havsalt og eteriske oljer i veldig spesifikke mengder, er Örtte Natural™ Coffee Scrub en revolusjon i måten vi kan eksfoliere huden vår. Ved å styre unna sterke kjemikalier og behandlede ingredienser som kan skade huden, har vi skapt en naturlig vegan-vennlig kaffeskrubb som faktisk kan gjøre noe godt. Den er perfekt til å bruke hjemme eller på farten, noe som betyr at med denne herlig duftende skrubben behøver du ikke lenger dyre spa-behandlinger. Den gir deg alt du trenger for en avslappende spa-lignende behandling hjemme – for en brøkdel av prisen! Vil du lese mer om produktet eller sjekke pris kan du klikke her: Coffee Scrub

Bruker du skrubb jevnlig. Har du prøvd denne med kaffe? 

___________________________________________________________________________________________________________

Følg oss gjerne videre på sosiale medier for daglige updates:

Instagram: @brassefrue

Snapchat: @brassefrue og @instamamas

Facebook: @brassefrue

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]