SJEKK DEN FINE HØSTKOLLEKSJONEN TIL ME&I !!

Reklame

Hei alle sammen!!!

Endelig er høstkolleksjonen til me&i sluppet, og den er såååå fin!

Nå på lørdag fikk jeg og gutta mine (altså kidsa) muligheten til å være med på kick off med me&i. Dette er fordi jeg blogger for dem og samarbeider også litt gjennom instagram. Jeg har samarbeidet med dem siden Marcelo var nyfødt og dette er fjerde kick offet jeg er med på! Vi får lov å se kolleksjonen før alle andre og så blir vi stylet + at vi får tatt bilder med klærne og gått motevisning for å vise klærne fram for selgerne til me&i. Det er faktisk andre gang Marcelo er med, og han stortrives jo både foran kamera og foran folket, så det var midt i blinken for han!

Er det fler enn meg som digger høstmoten? Vel, denne kolleksjonen er intet unntak. De har så utrolig mye fint, og jeg har sett meg ut noen favoritter allerede. Mest kjoler faktisk. Men det digge med me&i er at alle klærne er så komfortable at om det er bukse eller kjole så er de deilige å ha på!!

Klikk på linkene under for å enten se hele damekolleksjonen eller hele barnekolleksjonen:

DAME .    BARN

Er det ikke mye fint?

Og så må jeg jo bare vise dere noen bilder fra lørdagen da!! 🙂 Alle klærne er fra den nyestekolleksjonen!

Jeg gleder meg skikkelig til å ha party i høst der jeg og venninnene mine kan gå berserk i kolleksjonen og prøve masse klær sammen og finne våre favoritter! Det er alltid veldig gøy og koselig!! hvis du kunne tenke deg å ha et klesparty hjemme så kan du klikke inn og lese mer om det her: KLESPARTY!

Jeg kan virkelig anbefale å ha et sånt party hjemme! Spør om du lurer på noe, jeg har nemlig hatt en del sånne nå 🙂

Likte du den nye kolleksjonen?

Besøk gjerne bloggen til Monica som representerer me&i sammen med meg! MONICABJ.NO

___________________________________________________________________________________________________________

Følg oss gjerne videre på sosiale medier for daglige updates:

Instagram: @brassefrue

Snapchat: @brassefrue og @instamamas

Facebook: @brassefrue

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]