PLUTSELIG MAMMA TIL 2!

Hei alle fininger!!

Det var jaggu lenge siden. Og ja, plutselig har jeg to barn! Det føles som noe som plutselig skjedde og etter jeg ble mamma til to den 31. Mai 2018, så har jeg ikke hatt tid til annet enn unger – unger – unger, og en god slant kaffe, som forøvrig oftere har blitt drukket kald enn varm! Ja, kan dere skjønne dere på det..!? Men jeg vet at jeg ikke er eneste mamma i dette landet som drikker kald kaffe.. Det er bare sånn det blir! Bare å hashtagge #momlife 🙂

Nå tenkte jeg ikke å bruke dette innlegget på å fortelle i detalj om lille prinsen som kom sent i Mai, men litt må jeg jo fortelle. Jeg var nemlig så heldig å føde verdens nydeligste lille gutt som har fått navnet Lucas. Jeg var utrolig spent i forkant fordi jeg måtte ta keisersnitt med Marcelo, men var så heldig å få oppleve å føde normalt denne gangen. Skal fortelle fødselshistorien i et eget innlegg, men kan vel slå fast at det var intenst, smertefullt og fantastisk på en og samme gang. Aldri opplevd noe som kan sammenlignes med dette, og håper jeg får muligheten til å føde igjen en dag. Nå skal det sies at å ta keisersnitt også var en fin opplevelse, så jeg tror ikke nøkkelen ligger i hvordan det skjer, men mer at det skjer. Å bli mamma er helt fantastisk, og å bli mamma til 2 er jo bare en gave! Marcelo er en utrolig stolt storebror, og aldersforskjellen på 2 år og 1 måned tror jeg kommer til å bli helt perfekt! 🙂

Egentlig burde jeg jo gitt en oppdatering på ALT det spennende som har skjedd de siste 2-3 månedene, men sannheten er at det hadde blitt rimelig ensformig, så jeg skal spare dere for det 🙂 Jeg kan derimot fortelle at vi har besøk fra Brasil om dagen! Søsteren til mannen og tre venner til! Det er veldig koselig at leiligheten er full av liv til en hver tid. Det er faktisk en av tingene jeg liker ekstra godt med Brasil og menneskene der. Det er lissom alltid liv og god stemning! Man er ofte sosial på en annen måte. Nå er jo de vi har besøk av voksne mennesker så sikkert litt annerledes enn  de helt unge, men det er jo hyggelig å sitte å snakke sammen og ha det moro, framfor at alle sitter og titter ned i hver sin mobil! De kom på torsdag og fram til nå har vi stort sett vært rundt her. VI har vært en tur på hytta da og så klart tatt en harryhandel i Sverige! Det hører med. Vi har faktisk måtte ta inn et kjøleskap til i leiligheten for å få plass til all maten! Vi koser oss så masse! Herregud, føler jo nesten jeg er på ferie selv om dagen jeg! I mitt eget hjem!

Til helga skal vi til Oslo fra lørdag til søndag. Jeg og kidsa skal på et bloggevent på lørdags morgen med me&i, der vi skal få prøve den nye kolleksjonen og gå motevisning med de nye klærne. Jeg kan ikke akkurat si at jeg føler meg som en modell om dagen med mine 20-30 ekstra kilo på kroppen, men så er det det som er så fint med me&i da. Klærne passer lissom alle. Både fra liten til stor!! Og så er de jo flotte på barna også, så gleder meg til vi skal dit. Det blir jo også litt sightsseeing, mens vi er i Oslo med brasilianerne! Vi skal møte min fine, gode venninne Katrine som også er gift med en brasilianer, og det blir veldig koselig. Helgen etter dette skal vi til Geirangerfjorden, så besøket får sett litt av hvor fint Norge kan være. Fredrikstad er jo en koselig sommerby, men man får jo lissom ikke vist så mye av den fine norske naturen her.

Nei, nå skal jeg avslutte dette innlegget, så kan jeg oppdatere litt mer underveis framover! Det blir jo noen spennende uker nå. Skal fortelle dere mer om herlige lille Lucas også, og så skal Marcelo begynne i barnehagen i slutten av måneden også! Og denne mammaen skal ta fatt på prosjekt sommerkroppen 2019. Haha.. Så er det noe dere vil høre mer om så bare si i fra!! <3

Slenger med et par (fire)  nye bilder av mine to prinser!!!

Marcelo utafor der vi bor!

Lucas tar seg en lur i babynestet!

Min lille prins har smilt siden han var 4 uker og ler og smiler masse nå! (han er 8 uker)

Marcelo i  åkeren rett ved der vi bor. perfekt spot for bilder. Nå er det klipt dessverre!

Følg oss gjerne videre på sosiale medier for daglige updates:

Instagram: @brassefrue

Snapchat: @brassefrue og @instamamas

Facebook: @brassefrue

___________________________________________________________________________________________________________

Hva vil dere høre mer om framover?

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]