BEDSIDE CRIB TIL MIN LILLE BABY!

Reklame for mimmis.no

Hei alle sammen!

For en liten stund siden fikk jeg hjem denne herlige Bedside Crib´n fra merket Chicco! Jeg har egentlig tenkt på å skaffe meg en sånn siden jeg fant ut at jeg var gravid, men har vært så usikker på hvilken type jeg vil ha og åssen jeg ville gjøre det her hjemme når babyen kommer.

Vi flyttet jo inn i ny leilighet rett før jul som vi har pussa opp og ordna. I den leiligheten er det 2 soverom. Et til oss og et til Marcelo. Foreløpig er det sånn hvert fall. Jeg har tenkt at den nye babyen må sove inne hos oss til å begynne med for noe annet må være ekstremt upraktisk og rart når man må gi mat på natta og sånn. Men jeg så ganske fort at sprinkelsenga vil ta alt for mye plass inne på vårt rom. Kan vel si at det ikke vil være plass til den i det hele tatt, selv om jeg ikke vet om det faktisk hadde gått an å satt den opp.. men da hadde vi ikke kommet inn i klesskapet og måtte klatret opp i senga kun fra den ene siden. Nei det hadde aldri fungert!

Derfor ble det bare enda mer aktuelt med en Bedside Crib. Jeg begynte og titte litt og falt for disse fra Chicco fordi de er så utrolig praktiske å bruke. Man kan enkelt justere i høyden, velge om man vil ha den ene siden åpen eller lukket, den står godt inntil senga, lett å flytte på, man kan velge å justere forskjellig høyde foran og bak på senga og den ser jo fin ut i tillegg! Jeg fant de absolutt fineste hos mimmis.no og var så heldig å få til et samarbeid med dem. De har et godt utvalg av flere typer bedside cribs og de har fått inn i flere farger og modeller nå også.

Min Bedside Crib er lysegrå og det følger både med madrass og sånn bag å pakke den ned i om man skal ha den med seg på tur.


Denne modellen finner du ved å klikke her: CHICCO NEXT2ME BEDSIDE CRIB, LYSEGRÅ

Linselus som ville være med på bildet han og 🙂 Kommer nok til å synes det er stas når lillebror skal ligge oppi der!

Vakringen!

Her er senga plassert inntil vår seng. Det var veldig enkelt å få den plassert helt inntil vår, for den passet perfekt mellom senga og veggen!

Høyden er justert slik at han ligger på lik linje med vår seng.

Her blir det nok koselig å være!

Jeg gleder meg utrolig mye til å ta i bruk denne, og har allerede hørt fra andre at de ikke hadde klart seg uten! Det kan jeg helt klart se for meg! Hvis du vil ta en nærmere titt på finessene og hvor enkel den er å bruke, så kan du kikke litt på denne videoen som også ligger under produktet på Mimmis.no sin hjemmeside.

Har du brukt Bedside Crib til ditt barn? Ser du for deg at du kunne likt å bruke en sånn?

___________________________________________________________________________________________________________

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

Hvis du vil få daglige oppdateringer dagene fram til fødsel og så klart etter jeg har født så kan du legge til Brassefrue på din snapchat! Det er der jeg oppdaterer først! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]