FØDSELSBAGEN ER ENDELIG KLAR!

Hei alle!

Da har jeg endelig fått pakket den berømte fødselsbagen! Den ble ferdig i går, bare 10 dager før termin. Merker jeg er litt mer laid back den gangen her enn forrige gang. Er det kanskje helt normalt? eller er det bare meg? Tror man tar ting litt mer som det kommer med nummer to. Sist sto kremer og alt linet opp i flere uker før Marcelo kom. Sånn er det ikke nå, men føler likevel jeg har ting sånn passe under kontroll!

Fødselsbagen er ferdig, men så klart er det noen småting jeg må putte ned i når vi skal dra. Tenker ha med mac, kamera, ladere, helsekortet, frukt, drikke og sånne ting, som jeg ikke har puttet ned enda. Men har en liste på det også, så det skal gå fort. Evt. så kan noen andre plukke det med seg om jeg ikke skulle rekke det selv.

Selv om det meste syns på bilde, så legger jeg med en liste! Jeg synes det var veldig greit med tips fra andre og se på min gamle liste for å huske alt. Så kanskje mine lister kan være til hjelp for deg!

Til mor:

 • 2 komfortable bukser/gravidbukser/gravidtights
 • 1 genser
 • 1 lang cardigan
 • 2 lette kjoler
 • 2 ammesingleter
 • 2 gravidtrøyer med 3/4 arm
 • 3 truser
 • 2 amme bh-er
 • 1 morgenkåpe
 • sokker
 • slipperser
 • diverse bind
 • ammeinnlegg (både et par i stoff fra lilleba og sånne engangs)
 • Toalettsaker (tannbørste, tannkrem, hårstrikk, deodorant, dagkrem, håndkrem og bittelitt sminke)
 • Shampoo, balsam og dusjsåpe i små flasker.
 • Intimservietter
 • Brystvortekrem (purelan)
 • Almanakk (plutselig får jeg lyst til å skrive ned noe)

Til baby:

 • 2 pledd (helsepledd + bomullspledd)
 • 1 ullsett (body + bukse) str 50
 • 1 heldress i ull, str 50
 • 1 sett i bomull (body + bukse) str 50
 • 1 heldress bomull, str 56
 • 2 ekstra bodyer, str 50
 • hentesettet (heldress, lue og sokker) fra lillelam, str 56
 • 2 par sokker
 • 2 par tøfler
 • 2 par klorevotter
 • 2 luer
 • 1 smukk for 0-2 mnd
 • 1 tynn ytterdress
 • 1 koseklut

Til Far:

 • 1 joggebukse
 • 1 genser
 • 2 t-trøyer
 • 1 shorts
 • underbukser
 • sokker
 • slipperser
 • toalettsaker

(Denne gangen har jeg ikke pakket noe særlig til mannen, for tviler på at han skal være der like mye som sist. Da var han der hele tiden. Og så får han heller ta med seg det han vil selv, men har pakket med 1 shorts, 1 t-trøye og underbukse + tannbørste og tannkrem. Lista over er fra forrige fødselsbag. Tenkte kanskje noen ville se den uansett)

Felles:

 • helsekort
 • lommebok
 • kamera
 • mac
 • mobil
 • ladere til kamera, mac og mobil
 • kjeks
 • tyggegummi
 • frukt
 • drikke

Av det som blir lagt ned på slutten er: Helsekort, lommebok, kamera, mac, mobil, ladere, frukt, drikke, litt sminke, dagkrem og slipperser. Det har jeg en liste klar på så det lett kan puttes ned om man må forte seg!

___________________________________________________________________________________________________________

Tror dere jeg har med meg det jeg trenger nå? Er det noe du ville hatt med som ikke står på mine lister?

 

Alle som vil følge meg i dagene fram til fødsel, og få noen glimt fra sykehuset kan legge meg til på min nye snapchat, lagd for mine følgere av bloggen og instagram: Legg til brassefrue eller ta bruk dette bildet! Der kommer daglige oppdateringer fram til fødsel!! 

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

4 Comments:

 1. Nå nærmer det seg!
  Dette var detaljrike lister altså?
  Jeg hadde nok ikke med en brøkdel av det der engang, tror jeg.
  Kontroll har du i hvert fall??
  Gleder meg nå altså – ikke lenge igjen!

  • Hehe! Kontroll må man ha! Jeg får sikkert ikke bruk for halvparten en gang heller, men! Da er jeg på den sikre siden hvert fall!
   Nei, nå er det virkelig ikke lenge igjen. Teller timer nå:)

 2. Hei ville bare informere om at smokk ikke er anbefalt før barnet er 3/4 uker og ammingen er godt etablert. Barnet kan bli sugeforviret da det er forskjell på måten den suger på smokken en brystet. Og en ser ofte at vekten kan gå mer ned pga barnet får brystet mindre en det den trenger. ?
  Mvh barnepleier.

  • Hei! Ja, har hørt det! Og tenker i utgangspunktet å ikke bruke den. Men er en liten ekstra trygghet for meg å ha den med siden man aldri vet hvordan situasjonen blir. Hadde med til Marcelo og, men brukte den ikke 🙂 så satser på at ammingen går bra

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • [instagram-feed]