I DAG ER DU 2 ÅR, MARCELO!

Kjære gode Marcelo min!

Dette innlegget skrives til deg, selv om du ikke kan lese det selv enda. Men en dag er du stor nok til det, og da er det kanskje hyggelig med en hilsen å se tilbake på fra mammaen sin!

Jeg kan virkelig ikke forstå at jeg har vært mamma til deg i 2 år allerede. Tiden flyr avgårde, og nå klarer jeg knapt å huske hvordan livet var før deg. Det som hvert fall er helt sikkert, er at livet med deg er mye bedre enn livet uten deg!

Tenk at det går an å elske noen så høyt..! Ja, det er faktisk noe jeg ikke trodde var mulig. Jeg har elsket noen andre før deg, men jeg har aldri elsket noen på den måten jeg elsker deg! Etter du kom til verden så gir plutselig uttrykk som «Jeg ville gått igjennom ild og vann for deg» mening. For jeg ville faktisk gått gjennom ild og vann for deg. Jeg ville gjort alt for deg!

Å få et barn et nok det aller fineste som har skjedd i livet mitt! Og jeg føler meg helt vanvittig heldig som får lov til å være mammaen din! Man sier ofte at man kan være heldig med partneren sin, men det er jo et valg man har tatt selv. Man velger jo hvem man vil være sammen med, men man kan ikke velge hvem man får som barn. Derfor fæler jeg meg som verdens heldigste som har fått nettopp deg til sønn!! 

Du er virkelig en solstråle, Marcelo! Du trekker til deg oppmerksomhet fra alle rundt deg og blir lagt merke til over alt med ditt gode humør og nydelige smil. Du er super sosial og det har du vært siden du ble født. I tillegg er du helt spesielt glad i fotball og musikk, så det skulle ikke forundre meg om du kommer til å holde på med det som voksen også. Du skal uansett få all støtte i verden fra oss så du kan få til akkurat det du vil. Du viser også en vilje og engasjement som jeg tror du kommer til å få masse gleda av når du vokser opp! Det har rett og slett vært en fryd å bli kjent med deg i disse to årene, og som jeg gleder meg til fortsettelsen.

Vi skal feire deg med venner og familie på søndag, men den fineste gaven får du om ca en måned da du skal få den største oppgaven du noen gang har fått av oss, nemlig å passe på lillebror resten av livet ditt! 

Og jeg er helt sikker på at du kommer til å bli en fantastisk storebror. Så omsorgsfull og god som du er!!

Så en liten bildekavalkade før jeg avslutter..:)


Bare noen timer gammel…


Kos med pappa..:)


Her var du 1 år gammel!

Og så fin og vakker er du nå:

Mamma digger deg! 

GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN DIN, GUTTEN MIN! 

Suss og klem fra mammaen din!

___________________________________________________________________________________________________________

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

3 Comments:

  1. Hei. Jeg har lest litt av bloggen din for jeg trenger litt tips og råd om temaer du blogger om. Jeg lurte på om du kunne skrive et utfyllende innlegg om prosessen fra å møte mannen din til dere bestemte dere for å gifte dere, og hvordan ting er nå? hvordan visste du at det var dere du ville satse på, hvordan klarte du å stole på at han virkelig ville det samme og ikke søkte et bedre liv i Norge ? Hva slags samtaler hadde dere for å ta steget og satse? Hva sa familiene deres? Har du noen råd til en som sliter med at familien ikke forstår hvorfor man vil satse på en som bor på et annen kontinent enn deg? Kan du fortelle litt om hva som har vært det vanskeligste og tøffeste for deg/dere/familien? Og det beste? Vet at alle situasjoner er ulike, men jeg trenger sårt å høre fra noen som har vært i en situasjon jeg nå er i.

    • Hei! Det kan jeg gjøre!:) du kan også skrive til meg på Innboksen på Brassefrue på facebook så kan jeg svare deg privat og snakke mer med deg om det 🙂

  2. Så fine bilder, gratulerer med den store 2- års dagen!!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]