NEW IN FRA ME&I !

Hei alle sammen!

Reklame for me&i

Endelig kom de fine sommerklærne i posten! I samarbeid med me&i har jeg vært så heldig å få et matchende sett til meg og Marcelo. Jeg fikk en kjole med blomsterkranser på (ja, vet.. skikkelig sommerfeeling av den altså), og Marcelo fikk en shorts i samme turkise farge. Til jenter finnes det faktisk helt lik matchende kjole, men det for bli til dem som har jenter.

Nå har jo jeg ganske stor gravidmage om dagen, men det fine med plagga fra me&i er at de passer både om man har gravidmage, stor mage, liten mage, lang kropp, kort kropp. Jeg har sett mange varianter og synes de aller fleste kler klærne fra me&i. Så jeg gleder meg faktisk til jeg kan bruke denne uten mage også. I tillegg passer jeg alle kjolene jeg har fra før jeg blir enda også. Genialt!

Sånn her ser vi ut i våre nye plagg..

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Kjolen har også et knytebånd i livet. men det har jeg ikke på meg på bildene her.  Disse plaggene er hentet fra nyhetsslippet «Here comes the sun», og slippet har så klart flere fine plagg! Sjekk ut her:

Vil dere ta en titt på hele kolleksjonen kan dere klikke her: me&i 

  • Hva synes du om dette slippet? hvilket plagg hadde du valgt deg?

(Det kommer faktisk et nytt nyhetsslipp allerede på onsdag. Da blir det blant annet badetøy, så følg med!!)

____________________________________________________________________________________________

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

One Comment:

  1. De klærne ser veldig fine ut, holder de seg bra i vask?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]