40% PÅ ALT UT DAGEN!!

Hei alle sammen!!

reklame

Først og fremst i dag vil jeg tipse dere om et kjempetilbud hos en av mine favoritt butikker! Dette er en butikk jeg har handlet veldig mye fra, og som jeg er så heldig å få være ambassadør for i samme slengen! Nemlig Laurbærbarn.no

I disse tider hvor det har vært veldig fokus på blogging og merking av reklame, så tør jeg ikke gjøre annet enn å merke dette innlegget. Men jeg har ingen avtale med butikken om at jeg skal skrive dette. Det er rett og slett noe jeg gjør fordi jeg har lyst og fordi at jeg synes det er hyggelig om flere kan få mulighet til å handle så mange fine varer til 40%. Det er veldig uvanlig at man setter ned alle varer så mye, fordi butikken tjener ikke noe på det. Men de er en liten bedrift, og nå trenger de mer plass til påfyll av varer, så da får kundene et unikt tilbud!

Fram til midnatt kan du handle alt på 40%, ved å brike koden: MAI40 

Laurbærbarn er en nydelig butikk som selger økologiske produkter til barn. Hovedsakelig selger de klær, men også en god del interiør, leker, produkter til mor/far og sengetøy. Jeg er helt forelsket i butikken og har handlet ganske mye derfra siden jeg ble kjent med butikken på nyåret!

Tenkte jeg kunne vise dere noen favoritter fra noen av merkene til dere!

Jeg tror Meraki er det merket jeg har mest av og alt du ser på dette bildet har jeg + mye mer. Faktisk når jeg går inn på kategorien Meraki under Merker på nettsiden, så klarer jeg knapt finne noe som jeg ikke allerede har bestilt! De deilige produktene. Man føler seg så ren og jeg er superfan av duften. I tillegg falt jeg veldig for designet og stilen. Håndkledene har vi nå mange av og jeg kommer ikke til å kjøpe et annet merke nå. Gleder meg også til å prøve disse produktene på babyen som kommer.

 


Mitt andre favorittmerke i butikken er nok KidWild. Deiligere klær skal du lete lenge etter! De går opp til str 2 år, men Marcelo passer sine enda. I tillegg gleder jeg meg masse til å bruke disse økologiske klærne på babyen som kommer. Har du ikke prøvd dette merket, så hadde jeg benyttet anledningen nå! Du kommer til å elske det! Så deilig, og så utrolig kul stil!

 

Her er et lite utvalg av alle de andre merkene Laurbærbarn kjører. Merker som CamCam, Betón, Aster & Oak, Bloomingville, Fabelab, Lea & Jojo, Loullou, Little Green Radicals, Okker Gokker, Rasperry Republic og Wooly Organic.

Her i huset har vi mye fra Fabelab, CamCam, Loullou og Wooly Organic. Vi er kjempefornøyd og håper flere skal få øynene opp for denne butikken og alle de fine merkene! Ta en titt på nettsiden her: LAURBÆRBARN.NO og husk bruk kode MAI40 i kassen for 40%. Tilbudet går ut ved midnatt, så vær raske! Det er også første gang de har hatt så bra tilbud på alle produkter i butikken, så mitt tips er å benytte anledningen!

Håper alle får en fin dag!! Vi skal ut en tur nå og ellers har jeg tenkt til å begynne å pakke fødselsbagen i dag!

___________________________________________________________________________________________________________

Har du handlet fra Laurbærbarn.no før? Hva er din favoritt?

 

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

2 Comments:

  1. Skal tipse min kollega om dette, takk for tipset!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]