FOTPLEIE ER UNDERVURDERT!!

Hei alle sammen!

Reklame/sponset behandling

Nå er jeg tilbake igjen! Og må først bare få ut litt frustrasjon, for hadde egentlig skrevet dette innlegget ferdig, så lagret jeg det og startet maskinen på nytt. Og så var innlegget borte når jeg kom inn igjen. Så da får jeg sette i gang med å skrive det på nytt da! Sånt kan jeg klikke over. Spesielt når jeg den siste tiden har satt meg ned for å skrive innlegg flere ganger, men har endt opp med å bli for trøtt og sovnet. Ja, jeg er jo gravid, så ikke helt uvanlig å bli akutt trøtt noen ganger, men.. Nå fikk jeg endelig satt meg ned litt tidligere, nå som Marcelo sov og nå krysser jeg fingrene for at han ikke våkner før jeg er ferdig.. eller at jeg slokner.

Vel.. Apropo graviditet! Det er noe vi damer fortjener å unne oss en gang i blant, eller ganske ofte og skal jeg si det. Og spesielt når vi er gravide.. Jaaaah.. Fotpleie! Jeg bare elsker den følelsen når man går der fra og føttene kjennes myke som babyhud og man føler man bare svever bortover bakken. Det finnes ikke noe bedre!

Min faste fotterapeut heter Linda og jobber på TMklinikken i Fredrikstad. Hun er ei voksen dame med masse erfaring og driver også med voksing og massasje ved siden av fotpleie, så ganske allsidig og vil jeg si. Hun tar seg alltid god tid og gjør alt hun kan for at du skal føle deg vel både når du er der og når du forlater lokalet. Hun er hyggelig, lett å prate med og veldig flink i jobben sin. Og det er absolutt ikke noe jeg har fått beskjed om å skrive altså, men noe jeg oppriktig mener. Linda er suveren!

Fine Linda!

For noen uker siden var jeg på TMklinikken for å få litt fotpleie igjen. Og for meg som er gravid er det ekstra viktig å sitte godt og komfortabelt under behandling, for jeg får lett vondt i ryggen og sånn. Det kan jeg hvert fall si at jeg gjør her. Timen startet med en kaffekopp i hånda, godt satt til rette litt opp i høyden i den gode stolen med beina i fotbad. Kan du tenke deg noe deiligere? Bare det å sitte der i fred og ro og nyte uten å måtte løpe etter barn eller lignende er så verdt det. Kan tenke meg flere mødre kjenner seg igjen i det!?

Etter fotbadet begynte hun å fjerne hard og død hud og pusset, skrapte og ordnet både føtter og negler så de ble silkemyke. Hun tok seg også av noen fotvorter/liktorn som jeg hadde under føttene og avsluttet hele behandlingen med en deilig legg/fotmassasje! Gud så deilig! Hun kan også legge gellack på tærne, og det er noe jeg kommer til å gjøre neste gang nå som det nærmer seg sommer. Er jo så digg med freshe føtter da!

Litt skraping og pussing må til!

Litt av produktene som blir brukt!

Den deiligste stolen å sitte i!

Jeg var der i ca en time og gikk derfra strålende fornøyd. I morgen skal jeg på en frisørtime hos ei annen på TMklinikken og da kommer jeg til å sette opp en ny fotpleietime med Linda i samme slengen. Har egentlig en time til voksing i Mai, men klarer ikke vente helt til det tror jeg.

TILBUD FOR GRAVIDE!

Om du også er gravid, kan du få tilbud nå om 25% på fotpleie hos Linda. Det er utrolig godt for føttene å få litt stell og ikke minst litt massasje nå som de kanskje er i ferd med å hovne opp litt. Jeg kan virkelig anbefale det, så bestill gjerne en time. Er helt sikker på at du ikke vil angre!

Sjekk ut hjemmesiden her: TMklinikken

Der kan du enkelt bestille time. Du kan også gå inn på Linda sin instagramkonto her: fru_lindikkenpaatmklinikken

___________________________________________________________________________________________________________

Pleier du å ta fotpleie eller lignende? Er det noe vi bør unne oss?

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

 

5 Comments:

  1. Fotpleie og massasje er fantastisk =) Men jeg trodde ikke det gikk når man er gravid? Jeg var på spa da jeg var gravid med Jakob, og fikk beskjed om at på føttene ville de ikke gjøre noe som helst, da trykk på spesielle punkter kunne sette i gang fødsel for tidlig…

  2. Så utrolig deilig ut det der altså.
    Klart man skal unne seg sånne behandlinger. Viktig å ta vare på seg selv❤️

  3. Jeg har aldri prøvd, men skjønner absolutt at jeg kanskje burde vurdere det! 🙂

  4. Jeg elsker fotpleie, jeg har en som heter Raymond som det er alt for lenge siden sist jeg var hos….. men har testet babyfoot, det tar seg i hvert fall av død hud.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]