me&i SS18 – Sjekk den nye kolleksjonen!

Reklame

Hei!

Da skal jeg endelig få dele den nye kolleksjonen fra me&i med dere. Hvert halvår venter jeg spent på å se hva som kommer på den nye kolleksjonen. Like spennende hver gang må jeg si. Og det er så deilig at det kommer en helt ny kolleksjon hvert halvår, og i tillegg til det kommer det flere nyhetsslipp gjennom sesongen. Det gjør at ,man alltid har noe spennende i vente hos me&i.

Jeg begynte å samarbeide med me&i da jeg nettopp hadde fått Marcelo. Jeg var rådvill, fordi jeg hadde lagt på meg så mye og visste helt ærlig ikke hvordan jeg skulle klare å kle meg i fine klær. Det føltes som alt det fine var forbeholdt de slanke. Men jeg oppdaget fort at me&i sine klær passer for absolutt alle. Om man er slank eller fyldig spiller ingen rolle. Klærne er jo også ganske unike siden det ikke produseres så mye av hvert plagg. Det føles litt godt å gå med noe som ikke absolutt alle har.

Barnekolleksjonen er laget så den stort sett skal passe begge kjønn og er inspirert av hva barn selv ofte liker. Mange er klærne er fargerike og friske. Man får rett og slett go´følelse av å ha de på seg. Og i tillegg så er det topp kvalitet!

Jeg tenkte jeg skulle vise dere noen av favorittene mine denne sesongen, og så må dere jo så klart titte mer på hjemmesiden. Jeg er gravid som dere vet, så klærne ser jo litt annerledes ut på meg nå enn når jeg ikke er gravid, men synes likevel det er så kult at jeg kan bruke de samme klærne før, under og etter graviditeten.


Det første antrekket jeg vil vise dere er denne herlige kjolen. Den er så myk og god og så sitter den så godt på kroppen. Jeg har faktisk to lignende modeller fra før i andre farger og vet derfor at denne kommer til å være knall etter babyen er ute også! Kjolen har lommer, noe som er veldig digg! Over kjolen har jeg en svart, myk cardigan i strikket bomull. Den har også to lommer. Du finner kjolen her: Everyday boatneck dress , og jakka her: Knitted jacket


Det andre antrekket jeg vil vise dere er denne stripete buksa med en superfin lang jakke over. Buksa er i så utrolig behagelig stoff og sitter faktisk over min 26 ukers gravidmage. Den setter seg fint til kroppen, og har en del sleng. Kjempekul og jeg vil si den er enda kulere på me&i modellen som ikke har gravidmage: Striped wide pants.

Jakka er jeg utrolig fornøyd med. Den er mørkeblå og har knyting i livet. Den passer jo til absolutt alt og er helt super å ha utapå hva som helst egentlig. Den har en knapp litt over knytingen og ellers to lommer. Stoffet er kjempedeilig. Denne kommer jeg til å bruke mye utover våren. Du finner den her: New city coat.

Barnekolleksjonen!!

Alt av babytøy og mye av barnetøyet er i økologisk bomull. Disse klærne er helt perfekt for barn som beveger seg mye. Jeg er glad i farger som det er mye av i me&i, men samtidig faller jeg ofte for de litt mer «nøytrale» antrekkene i kolleksjonen som kan kombineres med så mye. Sjekk ut fine Marcelo min!


Det første antrekket vi valgte var dette. Altså fotball. Kan man si nei til noe sånt? Jeg digger at trøya er svart og hvit med den blå kanten øverst. Den er super å kombinere med denne mye buksa som sitter så fint. Jeg har gått opp til str 98/104 til Marcelo. Det er egentlig litt for stort enda for Marcelo, men det fantastiske med disse klærne er at de kan justeres i livet med strikk og de har også en fin brettekant nederst som gjør at du kan ha buksa kjempelenge. Du finner t-trøya her: Soccer , og buksa her: Funky sweatpants.

 Det siste antrekket jeg vil presentere for dere er denne kule genseren, med en nøytral og digg svart bukse til. Trøya er faktisk inspirert av lakrissnører. Jeg synes den minner litt om lp-plater også, men uansett utrolig artig. Denne er langermet med brettekant ytterst. Buksa har justerbar strikk i livet og ekstra beskyttelse på knærne slik at ikke det går hull i buksa så lett. Denne er litt mer tettsittende en den grå, men fortsatt ikke klistra som tights. Du finner genseren har: Licorice candy , og buksa her: Slim sweatpants.

Jeg skal ha party til mandag og gleder meg veldig til å prøve klær fra resten av kolleksjonen. me&i driver salgene sine gjennom homeparties, noe som er helt genialt. Man blir vist alle klærne av en selger og etterpå kan man prøve og sjekke ut klærne som man vil. Så bestiller man om noe frister. Det er også utrolig sosialt og hyggelig med slike treff, En perfekt måte å samle venninnegjengen!

Er du nysgjerrig på kolleksjonen, eller på det å ha party så kan du sjekke ut hjemmesiden her: me&i

De er også på jakt etter nye selgere noe, og der har det startet en kampanje i dag. Hvis du vil bli selger og oppgir at du kommer fra denne bloggen, får du en valgfri overdel eller kjole når du starter. Det finnes også mange andre goder som selger, men det skal jeg fortelle mer om i et eget innlegg. Uansett så kan du så klart ta kontakt med meg om du er nysgjerrig eller så kan du lese mer på hjemmesiden til me&i.

___________________________________________________________________________________________________________

Hva synes du om vårkolleksjonen?

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

3 Comments:

  1. Så fin du var i kjolen =) Og dn stripete buksa så du kjempestilig ut i =)
    jeg har funnet flere favoritter – mange av de samme som deg =)

  2. Så kule klær det er denne sesongen. Virkelig helt min stil <3

  3. Superfin kjole! Monica, er ikke det samme som du har vist frem?

    Og for en liten skjønn kjekkas!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]