VIL DU TJENE PENGER PÅ KLÆR OG MOTE?

Reklame for me&i

Hei!

Har du noen gang tenkt på at det hadde vært kult å tjene penger på en hobby? Hvor mange av oss er det ikke som er interessert i klær og mote? Hvor mange av oss er det ikke som ønsker å fornye garderoben med nye herlige plagg hver sesong?

me&i er et merke jeg har kjent noen år nå og som dere har sett at jeg har vist fram flere ganger på bloggen. Det er et fantastisk merke med myke, herlige klær som passer alle. Og så hører man kanskje ofte folk sier at noe passer alle, men disse klærne gjør virkelig det. Alle kan finne noe som de liker i kolleksjonene til me&I og også noe som er i størrelsen sin. me&i går fra små til store størrelser og har en passform som kler veldig mange.

Dette innlegget skal dreie seg om å ta en jobb i selskapet me&i.. De er faktisk på jakt etter selgere nå og på grunn av det har vi startet en kampanje som jeg får lov å dele med dere fine der ute! Kanskje bor det en liten selger i noen av dere og kanskje dere kunne tenke dere å tjene penger på noe som er veldig kult?? Mote <3

Her er litt info + fordelene du får!! Om du sier at du kommer fra min blogg (brassefrue) får du også en ekstra fordel.. Les om den lenger ned i innlegget!

Jeg har hatt en fast selger som har kommet hjem til meg, og det er virkelig så koselig! Det er ingenting stivt med denne jobben, men rett og slett bare moro! Jeg spurte selgeren min om hvorfor hun er selger og fikk dette til svar:

  • Jeg ønsket meg en hobby, noe som var mitt eget.
  • Jeg tjener litt ekstra penger (som bare går til det jeg selv vil).
  • Jeg har fått utfordret meg selv sosialt. Nå tør jeg stå foran folk å snakke uten at det egentlig koster meg så mye.
  • Jeg rett og slett elsker klærne og vil gjerne få vist de frem til så mange som mulig slik at me&i kommer ut til folket og flere blir kjent med de fantastiske klærne.
  • Jeg har blitt kjent med så mange flotte damer rundt om i landet som også er selgere.
  • Jeg får være med på blant annet flotte kick off og andre sosiale ting i regi av me&i.

Jeg har selv vært med på kick off ved sesongstart og det er så utrolig gøy! Ny kolleksjon blir presentert og det skjer masse hyggelig og sosialt med de andre selgerne!

Hvis du lurer på hvordan vårens kolleksjon ser ut kan du titte på mitt forrige innlegg der jeg viser noen av godbitene! 🙂 eller du kan sjekke hele kolleksjonen her: me&i


Meg i en av mine favorittkjoler denne sesongen

KAMPANJEN!!

Kampanjen har vi gående frem til 23/3-18 hvor man får en valgfri kjole eller overdel om man henviser til Brassefrue og melder seg som selger. 

Da får man jo også et fint plagg man kan bruke når man skal holde party! Dere må mer enn gjerne spørre meg om dere lurer på noe, så skal jeg svare så godt jeg kan eller sette dere i kontakt med noen som kan hjelpe dere! Dette er en kjempefin mulighet, så grip sjansen!! Klikk deg også inn her for å lese mer om det å bli selger: BLI SELGER!

Håper å høre fra deg!!

/Kristine

___________________________________________________________________________________________________________

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

3 Comments:

  1. Løvely! Tror det er en morsom jobb det der altså?

  2. Fine deg =) Skulle gjerne vært elger selv, men tida strekker ikke til dessverre. Enda!

  3. Jeg har knapt nok tid til det jeg skal, så dette får bli når jeg kan slippe skuldrene litt mer ned, Ikke der enda!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]