UKE 25 – GRAVIDOPPDATERING!!

inneholder reklame

Hei alle sammen!

Da har jeg kommet meg helt til uke 25 i svangerskapet, noe som betyr at jeg har ca 15 uker igjen. Litt over 100 dager! Jeg synes tiden har gått kjempefort, og allerede på fredag så er jeg i uke 26.

Som dere kanskje har fått med dere så startet dette svangerskapet litt annerledes enn det forrige. Jeg har vært veldig mye dårlig på høsten, og selv om folk sier det hjelper bare man kommer inn i andre trimester så var ikke det tilfellet her. Men den siste måneden har jeg følt meg ganske mye bedre i formen. Men ja, dere skal så klart få en ordentlig oppdatering på hvordan ting er nå!

Kjolen er fra den nyeste kolleksjonen til me&i. Det vil komme mer om denne kolleksjonen i løpet av uka! (reklame)

Termin: 28. mai, 2018 (25+ 3 på vei i skrivende stund)

Kjønn på barnet: Gutt

Formen min: Jeg er mye sliten og merker godt dager hvor jeg gjør mye. Om det blir mye stress en dag, kan jeg få ganske vondt i magen. Da kommer kynnerne, men på rolige dager merker jeg ikke så mye til det. Jeg har den siste uka begynt å merke det litt i korsryggen. Dette var noe jeg var mye mer plaget med under forrige svangerskap, så skal ikke klage altså. Men håper det blir med den lille smerten jeg har. Men det henger jo sammen. Jeg blir jo tyngre foran og da kjennes det i ryggen. Men nå har jeg begynt på yoga så kanskje det kan hjelpe litt! 🙂

Livet i magen: Nå merker jeg liv hver eneste dag og mange ganger om dagen. Det virker som en aktiv gutt som bor der inne. Det føles som han her er mer aktiv enn Marcelo var, men det kan jo også hende at jeg husker feil. Morkaka mi er plassert på framsiden av magen, noe som gjør at man ikke like lett kjenner spark fra utsiden. Men de kan kjennes, og jeg kjenner jo masse fra innsiden uansett.

Info om babyen: Vekt ca: 800g, full lengde: ca 30 cm, Babyens øyevipper dukker opp, øynene kan åpnes og lukkes, fosteret får lenger hår på hodet. Barnet puster inn og ut og reagerer på lyder og berøring.

Min vektøkning: Sist jeg sjekket var det 9kg totalt.

Neste kontroll: 26. Februar. Denne er privat og da skal jeg på 3D/4D ultralyd. Det blir veldig spennende. Neste hos jordmor er 1. Mars.

Cravings: Jeg har ingen ekstrem cravings, men jeg er veldig glad i appelsin og klementin om dagen. Ellers glad i sjokolade, men tror egentlig ikke det har noe med svangerskapet å gjøre. haha.. Fått dilla på sjokomelk da! nam nam.

Mitt humør: Det er stort sett bra! Når jeg er veldig sliten har jeg nok litt kortere lunte, men ellers fin og blid!

Tanker om fødselen: Jeg er ikke sånn som går og gruer meg. Jeg gleder meg faktisk, men jeg håper veldig at jeg kan føde normalt denne gangen. Selv om det sikkert gjør dritvondt. Forrige gang lå jo Marcelo i seteleie, med strake bein oppover så vi fikk ikke snudd han. Hadde planer om å føde, men siden det ikke skjedde noe etter at vannet gikk, så måtte det bli keisersnitt. Forundrer meg ikke om jeg må ta det igjen, men jeg håper han legger seg riktig og at jeg kan føde normalt.

Uke 25 – Begynner å komme litt mage her! <3

Synes dere det er kjekt med gravidoppdateringer? 

___________________________________________________________________________________________________________

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

 

2 Comments:

  1. Ja til ukentlige gravidoppdateringer =) Og så er det gøy å ha for egen del også, og spare på til babyboka =) Så fin du var i kjolen <3

  2. Jeg synes det er veldig koselig!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]