Marcelo har begynt på turn!!

Hei dere!

Denne uka har bare gått så fort. Jeg vet ikke hva den har blitt brukt til en gang! Jeg har jo jobbet og så har jeg vel bare surret rundt eller slappet av! Livet går sin gang, haha. Men det jeg egentlig skulle fortelle om var hva vi gjorde på onsdag!

Marcelo har nemlig begynt på turn, og har nå vært der fire ganger. Han går på Nedre Glomma Turn i Fredrikstad og jeg ble faktisk overrasket over at han kunne begynne så tidlig. Jeg har alltid tenkt at jeg vil at han skal begynne på turn når han kan fordi det er så bra for kroppen og motorikken, men ikke visste jeg at de kunne begynne allerede før de er to år. Det kan de altså!

Når de er så små heter det Gymlek og de er på et kjempefint rom fult av farger, madrasser, apparater osv. De starter alltid med å sitte i ring, sende en bamse rundt og si navnet sitt. Dvs. vi forsøker å sitte i ring, men det er alltid noen av barna som ikke sitter stille og det er jo ikke så rart med så mange fine ting rundt.

Alle barna må ha med en voksen så lenge de er så små, så jeg får meg faktisk litt trim jeg også, haha.. Etter vi har sittet i ring, begynner vi å løpe rundt to kjegler og noen ganger stopper instruktøren musikken og ber barna om å gjøre noe ting. Marcelo er så rar.. Det er så tydelig at han har fått med seg hvem som er treneren og hver gang han skal gjøre noe så går han lissom 1 meter foran ho for å vise. Ikke så opptatt av meg med andre ord 😀

Vi har begynt å øve på å stå på henda, noe Marcelo synes er kjempegøy. Det er mest for at de skal vende seg til å være opp ned, men det er hvert fall ikke noe problem for min gutt. Det settes også opp en hinderløype som ungene skal ta seg igjennom. Der er det masse aktiviteter som stupe kråke, rulle, klatre, henge i sånn turnstang, balansere osv. Marcelo elsker den der han må klatre opp i ribbeveggen og rulle ned på en tjukkas som ligger der.

Vi avslutter alltid med å samles i en ring igjen, og totalt varer timen i 45 minutter. Akkurat passe 🙂

Går deres barn på noen fritidsaktiviteter?

___________________________________________________________________________________________________________

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

3 Comments:

  1. Gutten vår går på ishockey og fotball. Det er hans egne valg. Han ønsket å gå på turn i forrige uker,- noe han fikk jo til om han sluttet på en annen aktivitet. Han svarte på en brøkdel av et sekund: Det er greit,- jeg slutter på skolen. ?

  2. Jeg har ei jente på bryting og ei på nysirkus (henger i gardiner fra taket). Selv drev jeg med turn og dans da jeg var liten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]