Yoga for gravide !

Hei fininger!!

Blir bare så glad over at så mange finner turen inn her! I går satt jeg ny rekord med 486 visninger på denne bloggen, og det er jeg fornøyd med når den er såpass ny som den er! 😀 Tusen takk!


Photo by Marcos Moraes on Unsplash

I dag har jeg faktisk prøvd gravidyoga for første gang i historien. Jeg har jo knapt prøvd yoga i det hele tatt og sist gang var på helsestudio for noen år siden. Men fine Nadia som også er gravid fikk dratt meg med og det er jeg veldig glad for! Vi dro til et yogasenter i Gamlebyen i Fredrikstad der ei dame som heter Ruth gir yogaklasser. Hun gir mest annen type yoga, men har satt opp gravidyoga nå noen søndager og lørdager framover.

Timen varte i halvannen time og i dag var vi bare tre stykk der, så vi fikk masse oppfølging. Jeg er veldig fornøyd med timen. Vi startet med meditasjon og gjorde noen forskjellige øvelser (som jeg ikke husker navnet på), men så brukte vi også en del tid på å lære oss en pusteteknikk og avslapping. Dette er jo supert framfor en fødsel og selv om man sikkert ha mer en nok å tenke på når man ligger der og skal føde, så tror jeg det kan være veldig lurt å ha øvd litt på dette på forhånd for at det skal være lettere å ta det i bruk. Man kan jo bli fort stressa og da puster man som regel veldig fort, noe som ikke er det beste om man skal trykke ut en unge 🙂

Jeg tok jo keisersnitt sist, så fikk aldri opplevd å være i fødsel, men jeg håper å få gjøre det denne gangen!

Jeg likte godt at det var så avslappet og behagelig på denne yogatimen. Hallo, jeg er jo tross alt gravid! Når vi skulle gjøre noen av avslapningsøvelsene fikk vi pledd rundt oss og øyemaske på.. Det var veldig deilig. Og selv om vi gjorde rolige øvelser, så ble jeg faktisk sliten! Jeg merket også at jeg var stiv ved skulderbladene og litt i nakken så jeg håper at det vil hjelpe på etterhvert. Forrige svangerskap hadde jeg mer problemer med ryggen, så da gikk jeg til behandling for å få løsnet det. Men ja.. alt koster jo så deilig om man kan slippe!

Jeg kan virkelig anbefale å dra på gravidyoga og har selv meldt meg på tre helger fremover. Så veldig spent på det. Om noen holder til i Fredrikstad eller i nærheten og vil prøve så bare si i fra så gir jeg dere den infoen dere trenger. Dere må gjerne sjekke ut siden «Yoga med Ruth» på facebook. Dette er ikke reklame eller sponset time altså, så det er sagt. Men bare min oppriktige mening og kurset er betalt 😉


Prøver så godt jeg kan med yogastilling!


Her ligger vi og slapper godt av!

 

Nå er vi snart i gang med ny uke dere, og denne uka har jeg ikke så store planer enda. Jeg skal jo jobbe da, og noen dager er det mer enn nok. Ellers må jeg få ordna litt i ting og tang etter flyttinga, onsdag er det turn igjen med Marcelo og til helgen så blir det yoga igjen!

Ønsker dere en fin uke! Fortell gjerne om det er noe dere vil høre mer om! 🙂

___________________________________________________________________________________________________________

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Bli gjerne med på Giveaway om gavekort på 1000kr fra Laurbærbarn på min instagram!

2 Comments:

  1. Åh, yoga! Jeg skulle virkelig ønske vi hadde hatt noe sånt her når jeg gikk gravid, men jeg var nok litt for tidlig ute sånn sett. Høres kjempedeilig ut! 🙂

  2. Dette så jo riktig så avslappende ut!

    Kjekt å finne noe som man liker!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]