FÅR VI GUTT ELLER JENTE?

Hei!

Håper alle har en fin lørdagskveld! 🙂 Som dere sikkert har fått med dere så er jeg gravid og har akkurat runda 24 uker. Det spørsmålet jeg har fått flest ganger er vel om vi får gutt eller jente! Og jeg skjønner at folk er nysgjerrige på det, for det er jeg alltid selv. Selv og det egentlig ikke har så mye å si…

Jeg har faktisk delt det på snapchatkontoen «Instamamas» når jeg hadde den forrige gang (Jeg har den i dag og, så legg oss gjerne til). Men uansett, det er fortsatt en del som ikke har fått det med seg, så da er det jaggu på tide å dele det her.

Og ingen bedre steder å dele det enn på en nyoppstarta blogg! 😀 Vi har jo en gutt fra før som nå er 1 år og 9 måneder og det blir 2 år og 1 måned mellom han og neste baby:) Jeg følte egentlig at jeg ble gravid veldig fort denne gangen, men nå så føles det som en helt perfekt aldersforskjell!

Aller først så må jeg bare dele noen bilder fra da Marcelo var nyfødt.. Det er så koselig å mimre tilbake og rart å tenke på at vi snart får en liten til i hus..:) Tiden går så fort!

7 weeks

se så søt

fra sykehuset

en av de første bildene


Marcelo var ca 2 måneder her!

Så nå er dere vel spente??

Vi har termin 28. mai og venter oss en herlig liten gutt !! Tenk at Marcelo skal få en lillebror.. Det tror jeg blir utrolig stas for han og de kommer sikkert til å få mye glede av hverandre når de vokser opp. Marcelo er så omsorgsfull så han kommer nok til å bli en veldig flink storebror. Nå er jeg bare veldig spent på om de kommer til å ligne eller om de blir helt forskjellig! Og så må vi finne på et guttenavn som passer. Jeg synes det er kjempevanskelig!

Noen av dere som har søsken? Hva har dere og hva er deres erfaring? 

___________________________________________________________________________________________________________

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Bli gjerne med på Giveaway om gavekort på 1000kr i forrige innlegg!

4 Comments:

  1. Samme kjønn er perfekt og spesielt når de er så tette i alder. De kommer til å bli bestekompiser?

  2. Suzanne Marie Frantzen

    Han er bare så nydelig! Blir spennende men en liten søt en til?❤️ Gleder meg til å ta bilder av deg og huleboern??

  3. Så gøy ❤️ Spent på om de ligner jeg også 🙂

  4. Gratulerer med gutt =)
    Marcelo er jammen lik seg selv fra han var baby! Navnevalg er vanskelig, godt vi har noen uker på oss!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]