GIVEAWAY – VINN 1000KR Å HANDLE FOR!

-Reklame-

Hei!

Jeg blir så glad av å ha så mange snille folk rundt meg og det er så mange som støtter meg og den nye bloggen min! Det setter jeg stor pris på! En av dem er butikken Laurbærbarn.no som jeg nylig har blitt ambassadør for!

I forbindelse med åpningen av bloggen har de valgt å gi bort et GAVEKORT PÅ 1000KR til en av mine følgere!! Hvor fantastisk er ikke det? (Hvordan du deltar ser du nederst i innlegget)

Laurbærbarn AS er et nyoppstartet norsk firma som selger økologiske produkter til barn. Hovedsakelig klær – men også en god del interiør, leker, produkter til mor og sengetøy. Klærne de tar inn er nøye utvalgt, slik at du som handler kan med 100% trygghet handle giftfrie, økologiske og rettferdig produserte produkter til deg selv og barnet ditt.

Jeg kom over denne butikken for bare noen uker siden på instagram og må si at jeg ble betatt med en gang. Man får bare en så utrolig god følelse av renhet og velvære når man ser på siden deres og drømmer seg bort i alle de fine produktene. Jeg var så heldig å få lov til å bli ambassadør for denne butikken, og nå som jeg har lært produktene å kjenne så er jeg ikke bare betatt, men hodestups forelsket!

Klærne jeg bestilte til Marcelo og den nye babyen er bare så utrolig fine og gode! så nå har jeg lyst på alle klesplagga de selger 😀 Jeg har også fått prøvd velvære produkter fra serien Meraki for første gang, og gleder meg til jeg skal bestille mer av den denne måneden. Ellers har jeg kunne dekorere rommet til Marcelo i flott sengehimmel fra Cam Cam og nydelig sengesett fra Fabelab.

Denne butikken har rett og slett litt av alt det vi trenger til oss selv og de søte små!! Og derfor tror jeg alle og en hver kan finne noe lekkert å bruke gavekortet på 1000kr på! Tenk så deilig å bare kunne plukke fritt!

Jeg må bare dele noen bilder med dere.

Dette settet er fra Kidwild og Laurbærbarn er eneste butikk i Norge som selger det!

Nydelig sengehimmel fra Cam Cam og sengetøy fra Fabelab fåes i nettbutikken!

Er helt forelsket i det settet! Utrolig deilig og fint!

Marcelo tar seg en lur i det gode sengesettet fra Fabelab!


Så mye fint fra Meraki


Sjekk denne herlige Baby Gymmen fra Loullou


Utrolig søt kimono fra Kidwild

Så mye deilig å til baderommet!

HVORDAN DELTA I GIVEAWAYEN?

Denne giveawayen foregår på instagram og du kommer rett til Giveawayen ved å klikke på bildet under!

? G I V E A W A Y ? I forbindelse med åpningen av min nye blogg www.brassefrue.no, er jeg så heldig å få dele ut et gavekort på 1000kr fra fineste @laurbaerbarn som vi er ambassadør for! ? . De har økologisk produserte barneklær, giftfrie og fairtrade produkter til mor og barn, samt herlig interiør! Så mye fint! ❤️ . For å delta må du: 1️⃣ Følge @laurbaerbarn og @brassefrue 2️⃣ Tagge en venn. Du kan delta så mange ganger du vil ved å tagge nye venner hver gang. . . Besøk gjerne bloggen (link i bio) ❤️ Vinner trekkes torsdag 8. Februar. Lykke til ? . . #reklame #laurbærbarn #giveaway #gavekort #1000kr #vinn #økologisk #organic #giftfri #fairtrade #mammalivet #momlife #baby #gravid #kids #fashion #barnemote #mamma #camcam #meraki #beton #kidwild #fabelab #norsk #barnerom #interiør #barneinteriør #kidsroom #blogg #brassefrue

Et innlegg delt av Mama Kristine & Baby Marcelo ? (@brassefrue)

For å delta må du gjøre følgende:

 1. Følge @laurbaerbarn og @brassefrue på Instagram.
 2. Tagge en venn i kommentarfeltet på instagram. Du kan delta så mange ganger du vil, men må tagge nye venner hver gang.
 3. For en ekstra vinnersjanse kan du også legge igjen en kommentar her på bloggen om at du har deltatt og ditt brukernavn på instagram.

Vinneren trekkes torsdag 8. Februar!! Lykke til! 🙂

___________________________________________________________________________________________________________

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: FØLG GJERNE «LAURBAERBARN» PÅ SNAPCHAT!! 🙂

 

7 Comments:

 1. Så mye nydelig og jeg elsker jordfarger.
  Jeg er med i trekningen og jeg heter louises lille verden på instagram.

 2. Suzanne Marie Frantzen

  Krysser fingrene ?

 3. Puttet gjerne et lodd i hatten.

 4. Har deltatt 🙂
  @mselvaag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • [instagram-feed]