NY BLOGG – ÅPNER I DAG!

Hei alle sammen!

Da er jeg faktisk i gang med mitt første innlegg på den nye bloggen. Bloggnavnet har ikke endret seg veldig, men jeg har fått mitt eget domene som betyr at jeg faktisk eier min egen bloggside! Det føles ganske godt! Jeg bruker nå wordpress når jeg blogger, så er nok noen ting jeg må vende meg til enda, men tror dette skal bli veldig bra!

Jeg håper dere som har fulgt meg tidligere er med over, og til alle nye så må jeg bare ønske dere velkommen! Dere kan lese en avhandling om meg under fanen «om meg». Der skal du få vite alt som er verdt å vite om meg og min livshistorie!

Min viktigste oppgave i livet akkurat nå er å være mamma til min vakre lille Marcelo. Samtidig har jeg en baby i magen å ta vare på som kommer til denne verden i slutten av mai. Jeg håper dere holder ut med en del gravidoppdateringer framover, for det er rett og slett ikke til å unngå. Om det er noe dere vil høre mer om eller lurer på, så er det bare å spørre! Jeg er glad for alle tilbakemeldinger!!

Nå skal jeg snart en tur på jobben og ha litt undervisning, og så får vi besøk av ei venninne og hennes sønn (som er like gammel som Marcelo). Det blir veldig koselig. Marcelo begynte på turn for 3 uker siden, så de er turnbuddies! 🙂

I morgen skal jeg på svangerskapskontroll så mitt neste innlegg blir nok om det. Ellers skal jeg både dele kjønnet på babyen og ha en kjempefin giveaway i løpet av helga! Følg med!! Gleder meg til å kunne oppdatere dere oftere nå framover!!

Ha en fortsatt fin torsdag!!

20 weeks

Hva driver dere med i dag?

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

Klemmer fra Kristine!

5 Comments:

  1. Herlig, Kristine? Grattis med webhotel og domene. Elsker det bildet av dere fra bryllupet altså. Har Marcelo begynt å turne?! Den lille pjokken begynner å bli stor. Han sjarmerte meg i senk sist❤️

    • Tusen takk, fine Louise!! 🙂 Så hyggelig melding å få! Elsker det bildet jeg og, det er så ekte. Men kjenner jeg er klar for å bytte header snart. Men må bare få et bilde som jeg er helt fornøyd med! 🙂 Det er jo ikke alltid like lett. Haha.. Ja Marcelo har begynt på turn. Tidlig da, men han elsker det og da synes jeg det er veldig gøy! Tenkte å skrive et innlegg om det på bloggen også! =) Jeg trodde ikke de kunne begynne før de var 3, men min er jo under 2. Er jo mest lek og sånn da, men de får brukt kroppen og vært sammen med andre på sin alder! Så herlig!

  2. Gratulerer med ny blogg! Den ser kjempefin ut!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]