ULTRALYD UKE 18!!

Hei dere ♥

Etter jeg postet innlegget i går har det rent inn med meldinger. Jeg har fått mange spørsmål både på sosiale medier og privat om hvordan det har gått på ultralyden og om vi fikk vite kjønn! Rart at det der med kjønn er så viktig å vite, men jeg er alltid nysgjerrig på sånt selv, så skjønner godt at folk spør altså ♥

Det gikk veldig bra på ultralyden. Jeg var der inne alene fordi Mailson var på jobb. Mamma og Marcelo var med, men de ventet ute. Man skal jo helst ikke ta med seg barn på ultralyd i tilfelle man skulle få noen dårlige beskjeder osv. Og det kan jeg skjønne. Uansett ville jeg ha fult fokus på selve ultralyden mens jeg var der og tror nok Marcelo kunne stjålet en del av oppmerksomheten om han hadde vært med inn.

Jordmor fikk først noen opplysninger av meg og så satt vi i gang å titte. En av de første tingene vi så var hjertet som banket, og det var veldig betryggende. Selv om jeg egentlig vet at det ikke går ut over barnet, så har jeg var ganske dårlig de siste par månedene og gått på bl.a to pencilinkurer og det gjør jo at man blir litt bekymret for om den lille har det bra. Hun målte så mage, hode, lårbein osv og alt så helt normalt ut. Det var ti fingre og ti tær også. Man regner jo ikke med at noe skal være galt, så klart. Men det var hvert fall en god følelse å vite at ting så bra ut! 

Hun spurte om jeg ville vite kjønn om det var mulig å se, og det sa jeg ja til. Med Marcelo så fikk vi jo ikke sett det på den ordinære ultralyden ultralyden, men det fikk jeg heldigvis gjort nå!! 🙂 Som dere vet, jeg hadde ikke klart å vente!!

Hva det blir, skal jeg snart dele med dere, men jeg vil fortelle det til de nærmeste før jeg deler det på bloggen så smør dere med tålmodighet litt. 

Ny termin!

Etter undersøkelsen regnet hun litt på målene og fant ut at ny termin er 28. mai! 3 dager før det jeg trodde! Så i dag er jeg plutselig 18 + 5 uker på vei! ♥ 


Jeg synes ikke ultralydbildene ble så bra den gangen her, så poster heller et fra appen! 

Flere som venter barn i 2018? Eller håper på å få?


Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt «tettere på» enn på bloggen! Hvis man ønsker det da 😉 Ha en fin dag! 

Kode for å importere bloggen min til Nouw: 7158046984

6 Comments:

 1. Gratulerer med baby i magen ?
  Her er gutt nr 5 i magen og klar til å komme om ca 10 små uker ?

  Gleder meg til å følge deg og velkommen til Inspira bloggnettverk og gjengen vår!
  Klem,
  Linn

  • Å, så hyggelig med kommentar før jeg nesten har fått begynt bloggingen her! 🙂 Så hyggelig å høre at flere her er gravide! Synes også det er veldig spennende å følge andre i samme situasjon! 10 uker er virkelig ikke lenge!!

   Klemmer fra Kristine

   • Nei, det går veldig fort! Men har ikke akkurat tid til å sitte å telle ned uker, som jeg gjorde da førstemann ble født.

    Jeg er innom alle Inspira bloggene en gang daglig og legger alltid igjen en liten kommentar. Gleder meg virkelig til å bli bedre kjent med deg! Vi bor jo ikke så langt unna hverandre heller, vi!

    • hehe, kjenner til den der <3 Og så hyggelig gjort av deg! Jeg har hatt mye å sette meg inn i de første dagene nå med både ny blogg og fine Inspira så gleder meg veldig til å bli kjent med dere og! Og skal selvfølgelig inn og kommentere og sånn jeg og! =)

 2. Gratulerer med både blogg og baby 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • [instagram-feed]