HOTELLOVERNATTING, MIDDAG, STYLING OG MOTESHOW!

Hei kjære leser ♥

Jeg fortalte tidligere i uka at det skulle skje noe spennende i helgen, gjorde jeg ikke? Vel… overskriften taler kanskje for seg, men i dag er altså dagen!! Og jeg er så spent!! 

Først skal jeg ned å fixe neglene mine om litt og etter det setter vi kursen mot Oslo. Jeg, Marcelo og mammaen min. I kveld skal jeg nemlig på møte med en av mine samarbeidspartnere me&i. Jeg har samarbeidet med de i litt over et år nå og dette blir tredje gangen jeg er med på et slik event. Denne gangen er det litt større enn tidligere og vi skal overnatte på hotell. Etterpå får jeg også møte de fem andre bloggerne som jobber med me&i. Og gjett om vi er spente. I kveld under møtet får vi nemlig presentert den nye høstkolleksjonen!! Jeg elsker nye kolleksjoner og spesielt de som kommer om høsten!! 

Vi får møte både møte dirkektør og designansvarlig hos me&i og det blir utrolig spennende. Etter møtet skal vi på middag med ledelsen, våre kontaktpersoner i me&i og 2 VIP selgere. Og resten av kvelden vil nok gå med på å henge på rommene og være sosiale med de andre jentene og lade opp til neste dag! Marcelo og mamma er også med og de skal sove på eget rom, men jeg kommer jo til å være sammen med dem litt innimellom slaga også!! Egentlig skulle Marcelo kommet inn på lørdag bare, men så synes vi det var litt koselig at han og mormor kunne ta en hotellovernatning de også!

Og så var det lørdagen da!! Som jeg er spent på den! Dagen starter med en deilig hotellfrokost, og så er det bare og være klar til hår og makeup kl. 8. Og jeg bare elsker sånt! Vi skal holde på noen timer med både styling og fotoshoot. Så her kommer det til å bli fine bilder å dele på bloggen i etterkant! Dette er egentlig dagen som regnes som en Kick off for alle selgerne! De pleier å da bli presentert årets kolleksjon, men denne gangen er det vi bloggerne med barna våre som skal vise de fram. Jeg skal vise fram to antrekk og Marcelo et. Så utrolig spennende det blir! Og jeg håper (og tror) at det kommer til å gå bra med Marcelo. Han er som regel bare glad for all den oppmerksomheten han kan få. Gå moteshow er ikke akkurat noe jeg gjør regelmessig heller, så jeg grugleder meg litt der altså. Men nå har jeg sett på top model nesten hele uka, så da er jeg vel klar :p haha! Strike a pose!

Vil du følge oss under dagen i dag og i morra, så legg meg til på instagram: BRASSEFRUE . Jeg kommer til å dele bilder og videoer på instastory hele dagen i dag og i morra! Skal selvfølgelig også dele litt på bloggen også når jeg får bilder osv, men på storyen blir det mye mer personlig. Kolleksjonen slippes ikke før til Onsdag mener jeg, men kanskje dere får noen sneakpeaks av meg! 

Om du ikke kjenner til me&i og lurer på hva slags klær de har så kan du ta en titt: me&i . Dette er kvalitetsklær som er utrolig komfortable og fine!! Jeg gleder meg til å dele fra dagene! Still gjerne spørsmål på instastoryen også, så skal jeg love å svare alle!! ♥ Nå må jeg hoppe i dusjen og forte meg å pakke det siste før jeg skal på negltime! Vi snakkes ♥

Sist, vil jeg bare dele noen bilder fra jeg var på event under vårsesongen! 

Alt er sponset av me&i

Hva skal du gjøre i helgen?


Vil du følge med videre på hva som skjer… ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt «tettere på» enn på bloggen! Hvis man ønsker det da 😉 Ha en fin dag! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]