DET TAR PÅ Å VÆRE MODELL!

Hei ♥

Annonse

Kan ikke annet si enn at det tar på å være modell! Jeg har vært utslitt siden vi kom hjem på lørdag, så har virkelig sympati med supermodellene som driver med dette til daglig! Men for en fantastisk kul jobb å ha! Både jeg og Marcelo elsket tiden vi fikk i spotlighten og siden du sikkert er meget nysgjerrig nå, så tenkte jeg å fortelle deg litt om hvordan det gikk i Oslo!

Processed with VSCO with a5 preset

Vi var tidlig ute og sjekket inn på Quality Hotel Entry fredag kl. 15! Der traff vi med en gang Monica så vi fikk tinga våre inn på rommet og gikk ned i lobbyen for å ta oss en matbit og skrævle litt. Jeg har hatt ganske god kontakt med Monica helt siden det første bloggtreffet med me&i så det er alltid så koselig å se henne igjen! Etter litt kom også koselige Louise, som jeg har møtt en gang før! Det er så gøy med slike treff, for man får virkelig muligheten til å bli bedre kjent med de andre bloggerne og skape gode vennskap! Det er jeg veldig glad for!! ♥

Litt avslapping på hotellet og på med en av de fineste me&i kjolene jeg har så bar det av sted på møte med ledelsen i me&i der vi fikk en presentasjon av hvordan de jobber og hvordan produksjonen foregår. Det var veldig lærerikt og i tillegg betryggende å se at det går riktig for seg!! Jeg ble også veldig overrasket over hvor lang prosessen på å lage et klesplagg er! 

Etter møte fikk vi sett litt nærmere på kolleksjonen og så dro vi på en felles middag med ledelsen og våre kontaktpersoner i me&I! Utrolig koselig altså! Så utrolig glad jeg er for å ha fått denne muligheten. Det må jeg bare si!! Etter middagen var det prøving av klær og planlegging av moteshowet og alt som skulle skje dagen etter! Vi fikk utdelt hvilke plagg vi skulle gå med og jeg må si at jeg var veldig fornøyd med det jeg fikk! Marcelo koste seg med mormor mens alt dette foregikk på fredagen. Tror de to virkelig koste seg på hotellovernatting!

Lørdagen startet da alarmen ringte 6.45.. Akkurat da angret jeg på at jeg ikke hadde lagt meg før dagen før, men det var jo så koselig å være litt sosial også, så det var vel verdt det. Jeg og Monica var de første som skulle til hår og sminke så vi startet dagen tidlig med en deilig hotellfrokost! Jeg elsker hotellfrokoster! Og kl 8 var vi i gang. Jeg begynte med sminke og så var det hår etterpå. Og jeg ble veldig fornøyd med resultatet! ♥

Fotografen kom ikke til fotoshooten!

Ja du leste riktig, og nå tenker du kanskje at det var helt Krise, og det tenkte jeg også da jeg fikk den nyheten mens vi holdt på å bli stylet. For oss bloggere så er jo bildene i etterkant noe av det viktigste, men fotografen hadde blitt akutt syk og desverre kunne hun ikke komme. Utrolig trist både for henne og for oss, men selvfølgelig fullt forståelig. Men på sett og vis klarte vi å løse det sånn delvis. Vi tok saken i egne hender og tok rett og slett bilder av hverandre. Monica tok alle av meg og så flink som hun er, ble det en veldig god erstatter for fotografen! 

Uansett, lørdagens store Happening var Moteshowet vi skulle gå foran alle me&i selgerne. Det er første gangen jeg har gått moteshow og jaggu fikk ikke Marcelo debutert også i en alder av 15 mnd. Det var bare så utrolig gøy og noe jeg gjerne gjør igjen! Spesielt hyggelig er det når man kan gå med klær man virkelig liker og synes er unike! For det er virkelig me&i sine klær! 

Alexandra / Christina / Louise / Monica – Besøk de andre bloggernes side ved å klikke på navnet!

Dagen ble avsluttet med lunsj på hotellet med alle fra me&i !! så koselig og gjett om jeg gleder meg til neste event!!

I morgen, på onsdag slippes denne kolleksjonen og da kan dere få se alle godbitene ♥ Jeg kan virkelig anbefale å ha treff hjemme! Det er en utrolig koselig greie der du og dine venninner, bekjente eller kollegaer kan prøve klærne og hygge dere sammen! Jeg gleder meg veldig til jeg skal ha treff i høst!! Det er også mulig å bli selger og dermed få mange gode fordeler og også få vært med på dette kick offet hvert halvår! Du kan lese alt om både å være vertinne og å bli selger på denne siden: me&i 

Følg med i morgen for flere bilder fra fotoshooten og for å se hele kolleksjonen ♥


Vil du følge med videre på hva som skjer… ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt «tettere på» enn på bloggen! Hvis man ønsker det da 😉 Ha en fin dag! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]