MARCELO – MIN PRINS – MIN SØNN – 15 MND!

Hei igjen ♥

Min kjære lille, og plutselig ganske store Marcelo. Han skal jeg fortelle om nå! ♥  Du vet jo det du og, det skjer jo så sinnsykt mye i livet til de små. De forandrer seg hele tiden og før man vet ordet av det, så har de vokst fra deg! 

Marcelo har allerede rukket å bli over et år og her er den nakne sannheten om min lille soltråle:

 • 15 måneder gammel (født 25. April, 2016)
 • 12,7 kg
 • 82 cm lang.
 • grønn/brune øyne (også blå i enkelte lys)
 • Født med lavt stoffskifte
 • Halvt norsk / halvt brasiliansk
 • Akkurat lært seg å gå (tyr fortsatt en del til krabbing)
 • Snakker i form av babling
 • Er den blideste ungen jeg noen gang har møtt! (Han våkner seriøst med et smil hver dag)
 • Har en mamma som elsker å ta bilder av han
 • Sjarmerer alle rundt seg i senk! 
 • Kan si: mamma, pappa, hei og ja 

Processed with VSCO with a5 preset

Utseende:

Marcelo har virkelig vokst seg bare penere og penere. Jeg husker jeg synes han var helt utrolig nydelig da han ble født. Jeg kunne virkelig ikke se for meg en vakrere unge. Men når jeg ser bilder nå fra de første ukene hans… Ja, han var vel kanskje ikke like heldig med alle blinkskudda mine. Men den tid er forbi 😀 Nå er han bare til å spise seg opp. En fin og normal til stor gutt med masse hår. Vi har jo allerede klipt han en gang, men nå begynner det å bli langt igjen. Jeg kvier meg litt for å klippe han igjen, for synes det er så søtt med litt hår. Vet ikke helt åssen sveis han skulle fått heller. Kort på sidene kanskje? Hva syned du? 

I forhold til skalaen hos helsesøster ligger Marcelo mellom de to øverste strekene på høyde og vekt. Han har lenge vært vært godt i stand, hvert fall i forhold til hans første uker da han var skikkelig spinkel. Så var det en periode var han spiste litt for godt, men selv om han ligger bittelitt over på vekt i forhold til høyde nå, så synes jeg han er helt perfekt!

Processed with VSCO with a5 preset

Væremåte:

Her har du en gutt med personlighet ja! Han er virkelig en solstråle og stort sett blid, men gjett om han har temperament også. Han kan bli så sinna som bare det og viser helt tydelig hva han vil. Han hører sjeldent når vi sier nei. Selv om vi sier det gang på gang, men det kommer seg. Det gjelder å ikke gi seg. Det er hvert fall veldig tydelig at han forstår hva han får lov til og ikke, og så er det vel egentlig bare bra at de prøver seg litt! Sånn kommer man seg framover i livet! Marcelo prater kjempemasse og vil gjerne ha et ord med i laget om han hører andre prater. Det er skikkelig gøy å høre på han når han setter i gang med bablingen sin. Jeg tror han har veldig mye på hjertet! Det blir spennende å se når det etterhvert kommer flere ord og setninger. Foreløpig er det bare noen få ord han sier. Han lærer jo også to språk, så jeg er forberedt på at han kan være litt tregere enn normalt pga. det.

Som du kanskje vet eller har skjønt så er han veldig sosial. Han virker ikke sjenert i det hele tatt så det håper jeg han drar med seg videre. Han er glad i å gi kos og lager koselyder når han gir bort kos. Kjempenydelig. I tillegg finnes det vel ikke et barn som er mer glad i mat som han. Her går alt ned! ♥

Processed with VSCO with a5 presetDenne deilige heldressen i ull er fra Hust&Claire og fra Clairekids. Koppen er fra Twistshake og bruker du rabattkode «brassefrue20» får du 20% på hele sortimentet. Vil du gjøre et kupp kan du bruke rabattkode «brassefrue40» og få 40% på alt fra NEON kolleksjonen. 

Processed with VSCO with a5 preset
Marcelo er en skikkelig badeengel! Her fra Kongstenbadet!

Processed with VSCO with a5 preset
Dette ullsettet er vi så sinnsykt fornøyd med. Også fra Clairekids!

Vi er ambassadør for Clairekids så klærne derfra er delvis sponset. Koppen fra Twistshake er også sponset. Vi er kjempefornøyd med begge deler.

Tiden med denne pjokken flyr avgårde og jeg gleder meg til å se hva som kommer til å skje i løpet av det neste året. Det er bare så spennende, og å være mamma er en stor jobb, men det har utelukkende vært positivt så langt. Jeg visste virkelig ikke hva kjærlighet virkelig var før jeg fikk denne gutten i armene mine. Den kjærligheten jeg føler for han er bare helt unik og ubeskrivelig! ♥

Du har kanskje noen spørsmål om Marcelo? Da er det bare å fyre løs i kommentarfeltet! 🙂 

Ellers ønsker jeg deg en fin kveld og håper du likte innlegget! Har du egne barn? Noen som er på samme sted som Marcelo?


Vil du følge med videre på hva som skjer… ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt «tettere på» enn på bloggen! Hvis man ønsker det da 😉 Ha en fin dag! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • [instagram-feed]