GIVEAWAY!!! TREKKES I KVELD! :D

Hei alle ♥

For en dag. Her bare pøser det ned med regn! Ikke noe vær til å gjøre noe som helst ute! Marcelo sover nå og etterpå blir det en tur ut for å se på sko tror jeg. Hvis været letter litt, for blir jo klissbløt bare av å gå ut i bilen sånn som det regner her! 

Regnværsdager er perfekte dager til å ordne ting inne, surfe på nettet og gjøre litt nettshopping!! 😀 Jeg tenkte derfor at jeg skulle anbefale dere å bli med på en Giveaway jeg har på min Instagramkonto! Den er fra Caseapp og du kan vinne et gavekort på 300kr som er nok til å kjøpe et deksel til mobilen eller skin til din mac/pc. Selv har jeg begge deler og denne gangen valgte jeg å kjøre et ferdig design. Machende til mac og iphone så klart!! ♥

Jeg falt litt for en litt Tropical look og den her heter Hawaii blader! I love it ♥

Reklame​

Processed with VSCO with a5 preset

Du kan velge mellom mange kule ferdige design, eller du kan lage ditt helt eget med egne bilder, sitater osv. Kjempekult!! Sjekk ut alt på Caseapp.no

Vinner trekkes ikveld og du kan delta ved å klikke på dette bildet:

Lykke til!! ♥

Neste innlegg blir om Marcelo ♥ Følg med!! 

Bare litt nysgjerrig.. Hva slags pc/mac har du og hva slags telefon? Mine ser du på bildet og er en Iphone 7+ og en macbook pro med touch bar!


Vil du følge med videre på hva som skjer… ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt «tettere på» enn på bloggen! Hvis man ønsker det da 😉 Ha en fin dag! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]