BACK TO SCHOOL – BACK TO BLOGGING!!

Hey alle dere ♥

Velkommen tilbake etter en aldri så liten sommerferie! Så godt å være tilbake igjen! Jeg har lagt bloggen litt på hylla i sommer, fordi det tar litt tid å holde på med og da har det blitt så vanskelig å gjøre andre ting. Men alle trenger en sommerferie, bloggen også. 

Jeg har derimot vært ganske aktiv på instagram da, så om dere vil ha en liten lifeupdate, så kan dere jo gå inn der ♥ BRASSEFRUE  ♥

BXfcfuABUzQ
Siste bilde av solstrålen min fra Instagram.
 
Fritid gir tid til å planlegge og jeg føler jeg alltid har noe gående. Ting jeg skal gjøre, planer, drømmer. Men jeg elsker det. Jeg tror drømmer er noe av det viktigste du kan ha i livet ditt. Jeg lurer på hvordan livet mitt hadde vært om jeg ikke hadde hatt det. Drømmene drar deg lissom framover, de gir deg lyst til å leve, de gir deg noe å leve for! Jeg er en drømmer og det er mye jeg vil oppnå i løpet av de neste årene av livet mitt! Livet går litt for fort noen ganger da og innimellom skulle jeg ønske jeg var 20 år igjen, men med den samme erfaringen og kunnskapen jeg har i dag (Nå hørtes jeg fryktelig gammel ut. Jeg er ikke sååå gammel). Da hadde verden stått for mine føtter skal jeg si deg! Det gjør den for så vidt nå også, men mulighetene har forandret seg noe. 
 
Husjakt!!
 
Akkurat nå drømmer jeg om å ha et helt normalt, godt liv. Vi er på husjakt… igjen!! Vi måtte søke om lån på nytt og har derfor vært av markedet en liten stund, men nå er vi virkelig tilbake og nå håper jeg at vi kan flytte i løpet av noen måneder! Vi har allerede lagt inn bud på en leilighet vi ikke fikk. Men vi er i gang!! Og som jeg gleder meg!
 
En utrolig spennende tid!

Denne uka blir helt utrolig spennende! Jeg skal nemlig på et event i Oslo i forbindelse med bloggen på Fredag og Lørdag. Hotellovernatting, middag, høstkolleksjon og moteshow er noen av stikkordene jeg kan nevne! Dere får vite mer om det om noen dager!! Jeg gleder meg helt vanvittig ♥ Og det beste av alt er at Marcelo også skal være med på deler av det! 

 
Neste uke begynner jeg å jobbe igjen. Starter med tre dager planlegging av det neste skoleåret! Jeg skal være kontaktlærer for 1. klasse og ha 10. klasse i Spansk! Nå er det jo faktisk 5 år siden jeg bodde i Spania, så kjenner på meg at jeg virkelig trenger en tur tilbake snart! Både for å få pratet litt Spansk, og for å føle litt på den deilige spanske kulturen. Kanskje jeg får til en tur i høst? Det er vel bare drømmer det og, men de er gode å ha! 
 
Nå skal jeg og Marcelo farte avgårde på venninnebesøk og så snakkes vi igjen om litt! Jeg tenkte jeg skulle gi dere en liten Marcelo update snart også!! ♥ Stay tuned!!
 
Processed with VSCO with a5 preset
 
Processed with VSCO with a5 preset
 
Processed with VSCO with a5 preset

Ha en fin dag alle sammen! Keep it real ♥


Vil du følge med videre på hva som skjer… ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt «tettere på» enn på bloggen! Hvis man ønsker det da 😉 Ha en fin dag! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]