LIFE´S A BEACH..!

Hei alle sammen!! ♥

Jeg har helt glemt å fortelle dere at forrige onsdag kom det et nytt nyhetsslipp fra me&i som heter «Life`s a beach, enjoy the waves» !! Et fantastisk tilskudd i resten av samlingen av herlige, fine klær!! 

Dette nyhetsslippet passer virkelig sommeren til med de fine fargene og det kule mønstre!! 

//I samarbeid med me&i

For å komme til siden å ta en nærmere titt på plaggene kan du klikke HER. 

Jeg gleder meg skikkelig selv til å motta noen plagg fra dette nyhetsslippet til meg og Marcelo. Jeg får lissom ikke sagt nok hvor utrolig deilig klærne fra me&i er. Samtidig er de et friskt pust i garderoben med sine mange fine farger. 

Nå har det også kommet med to store badehåndklær i nyhetsslippet. Og så fine som de er!! Dersom du bestiller for 1200 kr på treff får du med ett av disse, og bestiller du for 2000kr får du med to! Du kan også kjøpe de ved siden av om du ønsker det!!

Kunne du tenke deg å jobbe som selger for me&i?
De er på jakt etter nye selgere nå, så sjekk ut siden HER for mer informasjon. Kunne du tenke deg å være vertinne, kan du lese om det her HER.

To ganger i året kommer det en ny kolleksjon og jeg gleder meg allerede til August, for å se hvordan neste kolleksjon blir!! Selv om jeg skal nyte sommeren og de fine sommerklærne litt først!! Før slippet av hver kolleksjon er vi bloggvennene med på kick off med me&i og til høsten skal vi både være med på kick off for bloggvennene og kick off for selgerne der vi skal få lov å være modeller for klærne! Spent på åssen det blir med Marcelo! Vi gleder oss hvert fall! 🙂

Har du noen klær fra me&i? 


Vil du følge med videre på hva som skjer… ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt «tettere på» enn på bloggen! Hvis man ønsker det da 😉 Ha en fin dag! 
PPS: I morgen starter jeg og 7 andre mammaer Snapchatkontoen: Instamamas ! Følg oss gjerne der om du vil se litt fra vår hverdag!! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]