LIFT ME UP!! GARDINER!!

Hei alle sammen! 

Til tider drømmer jeg meg bort i interiør! Som dere vet så er vi jo på husjakt om dagen, noe vi egentlig har vært en stund! Ting gikk ikke helt etter planen første gang vi fikk lån, så nå prøver vi igjen og jeg skal på møte med banken allerede på onsdag! *Krysser fingrene*. Vel, sånt gjør at man begynner å drømme seg litt bort i interiør og diverse stiler som man vil ha i huset sitt! Jeg vet ikke helt hva jeg ender opp med, men jeg tror jeg vil ha en naturlig og enkel stil. Jeg vil ha det lyst og fint inne og drømmer om et hus der solen kan skinne inn gjennom vinduene på de fine møblene våre! 

Jeg har lurt veldig på hva slags gardiner jeg liker og synes egentlig liftgardiner er veldig fint. Det er så mange i en lys, fin farge og det gjør jo at lyset slipper så fint inn gjennom vinduet. Spesielt siden du kan trekke de ganske langt opp! Jeg synes de er enkle og derfor veldig fine! Det passer godt inn i den stilen jeg kan tenke meg! 

Jeg har funnet fram noen liftgardiner jeg vil dele med dere..


Alle disse har forskjellig stil og det er et stort utvalg av både mønster og farger innenfor hver stil! Klikk her for å se mer: Liftgardiner.  Der ser dere alle kategorier. 

Det er standardmål på liftgardinene, men det går an å bestille etter mål også. Da betaler du bare for materialene. Sying etter mål er uten meromkostning. Gardinene leveres med snortrekk, men om man ønsker kjedetrekk kan du sjekke under Fremstilling etter mål. Det går også an å bestille gratis stoffprøver slik at du kan se på farge og kvalitet før du faktisk bestiller gardinen. Det er jo veldig genialt, så slipper man gjøre noen bomkjøp!

HVA SLAGS STIL LIKER DU? 

Innlegget er skrevet i samarbeid med dekoria.no


Vil du følge med videre på hva som skjer… ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt «tettere på» enn på bloggen! Hvis man ønsker det da 😉 Ha en fin dag! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]