TOPP 10 INSTAGRAM MAMMAER!!

Hei dere! ♥

Som dere sikkert har fått med dere, er jeg ganske aktiv på instagram også og det har jeg vært en stund. Stedet for meg har gått fra et sted jeg postet bilder en sjelden gang til et sted jeg er innom daglig, både for å poste bilder og for å få inspirasjon fra andre fantastiske mennesker der ute! Jeg synes instagram er så flott fordi det går på bilder, som er noe av det fineste jeg vet om! Jeg følger over 1700 personer nå, som egentlig er noe i overkant av hva jeg er komfortabel med (jeg finner ikke alltid fram til de jeg helst vil se når jeg har så mange der). Jeg følger en del venner, bekjente og kjendiser, men aller mest instagram mammaer! Og etter jeg fikk Marcelo har jeg sakte, men sikkert blitt en instagram mamma selv, der jeg poster bilder av livet mitt sammen med han! Jeg har de siste månedene økt følgertallet mye og har nå over 3300 følgere og både tror og håper det vil øke 🙂

Her ser dere et lite utdrag av min konto..


@brassefrue
 

Jeg får mye inspirasjon fra andre mammaer og synes det er spennende å både følge med på klesmote til kidsa og barnerom. Jeg har selvfølgelig noen favoritter og selv om det egentlig er veldig mange, så har jeg prøvd å plukke ut de som er favorittene mine akkurat nå! Det varierer jo fra tid til annen, men noen vil nok alltid være på lista! Her er min TOPP 10 liste! (ikke i rekkefølge, for det hadde blitt en altfor vanskelig jobb)

1. 

@frkeinevoll

Amalie er ei fantastisk nydelig dame som poster bilder av seg selv, sønnen Matheo og livet deres. Hun har så gjennomført stil og jeg blir bare dratt inn i hennes verden og får lyst til å ta del i den! Bildene er naturlige og idylliske. Matheo er også helt utrolig søt!
 

2. 

@andrealingjerde

Andrea tar rett og slett de søteste bilder av lille Thale. Hun er født nesten samtidig som Marcelo så det har vært så gøy å følge henne. Hun poster også mange bilder av barnerom som gir masse inspirasjon. En gjennomført lekker konto! 

3. 

@kiki_in_oslo

Fine Kjerstin som er dama bak en av mine favorittbutikker stylechild.no. Hun har en sønn fra før og har akkurat fått ei nydelig lita datter! Jeg digger stilen hennes. Den er så naturlig og fin! I tillegg er dama fantastisk koselig!

4. 

@mammatiljuliaan

Julian må jo være barnemodell nr. 1 på instagram. Den fine mammaen hans Cecilie tar utrolig søte bilder av den herlige gutten og viser fram utrolig mange fine barneklær på profilen sin. Jeg får jo lyst på alt sammen!

5.

@camillaguldbrandt

En vakker dansk profil som jeg nylig kom over! Camilla viser bilder fra hverdagen med hennes nydelige datter Ebba. Får virkelig godfølelse av å besøke profilen hennes. Den er helt skjønn! 
 

6.

@annajansohn

Svensk flott dame med to herlige små barn som hun tar de fineste bilder av! Profilen har en lett variasjon av barnebilder, bybilder, matbilder og bilder av Anna selv. Det er ikke så lenge siden jeg oppdaget denne profilen heller, men jeg falt for den med en gang!

7.

@cecilie_bruras

Åhhh, fine profilen til Cecilie. Det er en sann glede å komme inn på siden hennes som er smekkfull av herlige bilder. Stilen er lett og leken og jeg blir veldig inspirert av henne! Hun tar bilder av seg selv, den nydelige sønnen hennes og generelt hendelser fra familielivet! Herlig!

8.

@leilabavcic

Herregud sier jeg bare! Leila er jo bare så utrolig pen, og så har ho en så utrolig flott instagramkonto! Den er bare så nydelig med bilder av henne, hennes vakre sønn Colin i tillegg til lekre interiør- og matbilder!! Blitt helt forelsket i profilen hennes! 

9.

@josefinenocera

Gjennomført, lys, herlig profil! Josefine er utrolig nydelig og hennes datter Nicole er jo bare til å spise opp! Bildene hun tar er så utrolig fine at jeg nyter hvert sekund på hennes profil og får naturligvis mange ideér til min egen profil. Selv om den er på langt nær like gjennomført! 

10.

@annelinsta

Nydelige Annelin som jeg har vist på bloggen her før. Hun har bare en så fantastisk inspirerende konto! Sønnen hennes er jo også så utrolig søt og profilen hennes er gjennomført og vakker! Jeg digger den!

Jeg skal si at det ikke var lett å kun nevne 10, og jeg har virkelig flere som burde vært på denne lista. Men nå er det disse som er på topp for meg akkurat nå. Og det kan jo forandre seg ettersom jeg oppdager nye herlige profiler. Det ble instagrammere fra Skandinavia denne gangen, så får jeg heller ta en world wide liste senere 🙂 Dere må gjerne komme med tips i kommentarfeltet om dere har noen. Jeg digger å scrolle meg gjennom inspirerende kontoer på instagram og bruker nok noen ganger litt mer tid enn jeg burde på akkurat det! Jeg hadde forresten blitt utrolig glad om dere ville følge meg også! Og selvfølgelig alle på topp 10 lista mi. Det fortjener virkelig hver og en av dem! 

HVEM BEFINNER SEG PÅ DIN TOPPLISTE? ♥


Vil du følge med videre på hva som skjer… ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt «tettere på» enn på bloggen! Hvis man ønsker det da 😉 Ha en fin dag! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]