MARCELO OG MAMMA I FINSTASEN!!

Hei dere og God 17. Mai til alle sammen!! ♥

Jeg ligger i senga nå og er egentlig ganske sliten etter en lang, men koselig dag. Men så vil jeg så gjerne dele et par antrekksbilder med dere! Det er gøy å pynte seg selv, men Gud så gøy det er å pynte opp barn! Marcelo har på seg skjortebody og shorts med seler fra Hust&Claire, strømpebukse fra Mp Denmark, Sløyfe fra Den lille prikken over ién og sko fra En Fant. I tillegg hadde han cardigan fra MeMini som ble tatt litt av og på!! Jeg hadde litt lyst på bunad til han, men siden han bare da hadde fått brukt den en gang, så velger jeg å vente til han er litt større! Synes han ble kjempefin i dette antrekket. Og selv gikk jeg for en kjole fra me&i, sammen med Converse…! ♥ Har innsett etter hvert at høyhæla ikke funker på 17. Mai.

Her har du oss! Gratulerer med dagen alle sammen!

HAR DERE HATT EN FIN 17. MAI? 


Vil du følge med videre på hva som skjer… ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt «tettere på» enn på bloggen! Hvis man ønsker det da 😉 Ha en fin dag! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]