EN TUR HOS FRISØREN!

Hei igjen fininger! ♥

Håper alt er bra med dere og at alle er klare for den store dagen i morgen! Det er jeg!! 🙂 Kjolen er klar og håret er nesten ferdig fixa!! Jeg var nemlig hos Fager Frisør igjen på mandag og vakre Henriette fixa håret mitt. Det var virkelig på tide for det hadde blitt ganske slitt etter Brasilturen blant annet. Og selv om jeg synes det er fint å ha så langt hår, så var det deilig å få av de slitte tuppene. Jeg har vurdert å klippe meg kortere også, men er så usikker. Liker det lange håret når jeg skal ordne meg, men sånn i hverdagen så hadde det kanskje vært deilig med litt kortere. Til skuldrene eller noe sånt, men vet ikke om jeg skal gjøre det! Det får evt. bli ved neste frisørbesøk! 🙂 

Da jeg var der om mandagen tok vi en mørkebrun farge helt innerst og selv om fargen så litt mørk ut med en gang, så elsket jeg den. Den gikk så fint til huden min så jeg fikk nesten lyst til å farge hele håret i den fargen! men Så lagde Henriette noen litt lysere striper nedover i håret mitt og det ble masse liv i det og veldig fint synes jeg. Det gjør seg så godt med litt striper i håret om man skal krølle eller f.eks flette håret! Vi valgte fletter denne gangen og jeg fikk en flette som startet foran i panna og gikk hele veien rundt. Skulle virkelig ønske jeg hadde klart å flette sånn selv, for det er jo så fint! Vi skal prøve fler fletter ved en senere anledning. Vi har noe ganske kult på gang, som antagelig vil skje om ca en måned. Så da er det bare å følge med. Jeg og ei venninne skal bli styla på en helt spesiell måte, til en helt spesiell anledning. Hva det blir, får dere vite etterhvert!

I dag viser jeg dere bare kort hvordan håret mitt ble, og så skal jeg komme med mer detaljer og en kjempefin GIVEAWAY om ikke så lenge!! Dere kan følge med på min profil, men gå også gjerne inn på Fager sin instagramside HER, eller facebooksiden HER! Jeg synes virkelig de fortjener å få flere følgere, så hadde vært så hyggelig om du ville hjelpe til. Damene som jobber der er virkelig helt suverene! De har mange års erfaring og tar virkelig godt vare på deg når du er på besøk! I tillegg har frisøren en cafè i samme lokale, så der går det an å bestille seg de deiligste retter. Ble en kyllingburger på meg, med rent kyllingkjøtt! Sinnsykt god 🙂

//Samarbeid med Fager Frisør


– In the making –

– Det ferdige resultatet – 

Ønsker alle en kjempefin 17. Mai i morgen, og går alt etter planen i morra blir det denne fine kjolen fra me&i på meg! ♥

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I morgen legger jeg også ut Marcelos fine antrekk! Gleder meg til en dag med gladmusikk, glade mennesker og mye kos!! Følg med på Instagram Story ♥


Vil du følge med videre på hva som skjer… ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt «tettere på» enn på bloggen! Hvis man ønsker det da 😉 Ha en fin dag! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]