FANTASTISKE KLÆR RETT OG SLETT!

Hei dere ♥

Late update fra meg som vanlig. Begynner å bli en vane. Haha!!!

//Samarbeid med me&i

Jeg må bare fortelle dere om me&i. Det må være den beste samarbeidsavtalen jeg har gjort som blogger, fordi de har så sinnsykt fine og gode klær!! Forrige uke hadde jeg me&i-klesparty hjemme med flere gode venninner!! Da kom kjære Anja fra me&i og viste fram alt fra vårkolleksjonen 2017. Jeg vet ikke om dere huser det, men rett før jeg dro til Brasil var jeg på et event i Oslo der vi fikk sett og prøvd hele denne kolleksjonen og jeg må si det er den beste så langt etter min mening!! ♥ Jeg hadde jo prøvd det meste på før, men siden den gang har det også vært hele tre nyhetsslipp, så det var jaggu noen fantastiske nyheter for meg også!!

me&i er et svensk merke som produserer klær for dame og barn, og bittelitt for herrer. Klærne er utrolig behagelige, passer alle typer fasonger, har veldig bra kvalitet og ser ikke minst veldig fine ut!! Jeg tror alle kan finne noe de liker hos me&i fordi de har noe for enhver smak. Utrolig mye fint til barna også, og garderoben til Marcelo har flere innslag av de fargerike, gode klærne fra me&i! We love it!! 🙂

Å ha klesparty hjemme er utrolig stas. Slik jeg gjør det er at jeg inviterer en del av mine venninner hjem, lager kaffe og noe deilig og bite i og gjør plass i stua for at Anja (som er min me&i selger) skal komme å vise fram klærne. Vi jentene sitter da i sofaen med kaffe og kaker (som regel) og koser oss mens vi ser at Anja viser fram alle klærne. Og noen prøver hun til og med på for å vise oss mer hvordan de sitter og hva som kan kombineres!! Dette er rett og slett en utrolig behagelig og koselig måte å shoppe på!! Etter alle klærne er vist får vi lov å gå å se og prøve de godbitene vi er nysgjerrige på og etterpå bestiller de som vil noe! Jeg vet at mange kvier seg for å ha eller dra på sånne homeparties pga. kjøpepress, men det fantastiske med disse partyene er at ingen følger med på hva du evt. fyller ut på skjema eller om du bare har lyst til å prøve masse, men ikke kjøpe noe! Eller om du skulle ønske å bare drikke kaffe og kun se! Det er så bra synes jeg!! God stemning står høyt i fokus her hos oss hvert fall ♥ Kunne du tenke deg å lese mer om å være vertinne, kan du gå inn HER. Når man er vertinne får man jo også velge seg en vertinnegave + at man får 20% på et kjøp!! Ikke feil spør du meg!! 

 

CREATE YOUR OWN SUNSHINE!

Vi var så heldige at vi fikk med oss det siste nyhetsslippet på partyet! Slippet heter Create your own sunshine og her kan man virkelig glede seg over fantastiske sommerplagg!! Det kom tre nye dameplagg og tre nye barneplagg og for å si det sånn så har jeg bestilt alt unntatt den kjolen til barn, og det er jo bare fordi jeg ikke har ei datter!! Jeg har bestilt settet dere ser på bildet over og gleder meg utrolig til varme dager så jeg kan få bruke det. I tillegg falt jeg pladask for den fantastiske jumpsuiten!! ♥ Og det tror jeg ikke jeg var alene om, for den begynner allerede å bli utsolgt i noen størrelser! sjekk de fine klærne fra nyhetsslippet da..


De har også en kampanje gående nå hvor du får med en tøff olaveske om du handler for over 1500kr. Den har jeg også sikret meg 🙂

me&i har så mye fint og jeg har masse av det i skapet mitt nå. Jeg skal få tatt noen flere bilder og lage et samleinnlegg med mine og Marcelo sine favoritter fra me&i. I mellomtiden kan dere jo snoke på hjemmesiden deres HER. Om du vil handle så sjekk på hjemmesiden, eller spør meg, så setter jeg deg i kontakt med en selger 🙂

Hvilket plagg likte du best?


Vil du følge med videre på hva som skjer… ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt «tettere på» enn på bloggen! Hvis man ønsker det da 😉 Ha en fin dag! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]