MARCELO HAR BLITT 1 ÅR!!

Hei alle sammen! ♥

Jeg har fått noen spørsmål om det, og det er ikke så rart, men jeg har ikke sluttet å blogge! 🙂 Selv om jeg skjønner godt hvis dere har sluttet å lese en blogg som aldri blir oppdatert. Jeg har trengt en liten pause etter Brasilturen. Jeg ble jo også syk og så var det plutselig veldig kort tid igjen av permisjonen så da måtte jeg bruke mest mulig tid med min lille prins!! Som dette innlegget egentlig skal handle om! Jeg har delt og deler veldig mye på Instagram da, så dere som følger meg der har fått med dere hva vi driver med likevel!!

Og Gud, så fort dette året har gått!! På tirsdag ble Marcelo 1 år!!! Jeg skjønner virkelig ikke hvor det året ble av. Jeg har opplevd så utrolig mye, men allikevel føles det ikke lenge siden jeg var på sykehuset. Vel det er et år siden! For et år siden var jeg fortsatt på sykehuset og prøvde å komme meg etter keisersnittet. 

Det har vært utrolig gøy å bli kjent med Marcelo i løpet av sitt første år. Han er bare en så utrolig vakker gutt og jeg er så stolt av å være mammaen hans. Det høres kanskje klisje ut, men jeg vet virkelig ikke hva jeg skulle gjort uten han i livet mitt nå. Han beriker hver eneste dag med å bare være den han er ♥ Det er så flott med sånne små, for de prøver aldri å være noe de ikke er. De bare er seg selv, og det får folk bare finne seg i!! 

Min lille Marcelo har vist tydelige tegn på sin personlighet og siden han nå har levd i 1 år, så vil jeg gjerne dele med dere litt om hvordan han er!! Jeg liker å dele opp i noen kategorier…

Utseende: Med fare for å gjenta meg selv så må jeg bare si at han er utrolig nydelig. Litt lite objektiv som mammaen kanskje, men han har et utrolig søtt ansikt. Han har en så fin utstråling og viser så tydelig glede (og sorg forsåvidt). Han har fått 6 tenner og jeg ser at flere er på vei. Håret er klipt en gang, men det har vokst ut ganske mye igjen nå! Han veier ca 11 kg og er ca 80cm lang. Skal på kontroll 8. mai, men han lå rett under dette i slutten av Mars. Han er gyllen i huden og har en litt ubestemmelig øyenfarge. Noen ganger ser de blå ut, andre ganger ser de litt grønnbrune ut. De er muligens i forandring, så vi får se! Hårfargen har gått fra svart til mer brun! Han har et smil som kan smelte alle og en hver!

Væremåte: Dette er vel det punktet vi ser forandring på hele veien. Han har begynt å vise så tydelig at han er en gutt med sterke meninger. Han prøver seg mye om dagen og vi ser på han at han skjønner hva nei betyr (selv om han ikke skjønner hvorfor) og gutten har et temperament som han hvert fall ikke har fått fra mora si! Han kan bli så sinna når han f.eks får nei til noe han vil, hvis maten tar slutt eller lignende. Han hyler og prøver gjerne å dunke hodet ned i gulvet/bordet eller hva han måtte ha foran seg. Det gjør det jo ikke mye bedre 🙂 Ellers er han en liten skravlebøtte. Det er så morsomt. Han babler i vei og svarer på sitt språk når vi spør han om noe. Han peker, vinker, klapper og gir pekefinger. Han hermer mye etter oss voksne. Han ler veldig mye og liker både og herje litt og kose på fanget!

Fysikk: Han er så aktiv om dagen at det går helt rundt for ho mor :p Han krabber som bare det og reiser seg opp overalt. Han kan stå selv og bevege seg rundt bordet f.eks. Han klarer ikke å stå uten å støtte seg til noe, og blir litt redd om han føler han mister kontrollen. Han er veldig ivrig, så ser for meg at han vil prøve å gå om ikke så lenge. Det er utrolig gøy, men man må følge med han absolutt hele tiden. Og så blir det noen knall og fall inni mellom!

Interesser: Marcelo har ikke vært med så mange dyr etter han kom hjem fra Brasil, men han er opptatt av lekedyr, så jeg tror den interessen ligger der enda. Han er også veldig glad i all slags musikk. I bilen i dag satt han i baksetet og klappa fornøyd når «Summer of 69» ble spilt på radioen. Det er gutten sin det! 🙂 Om han får spille selv, som på f.eks pandeiroen til pappa så er han helt i 100. Har han ikke den, finner han ofte noe annet å tromme på. Han er faktisk også veldig opptatt av ball og prøver like gjerne å sparke til ballen som å ta den med henda. Ofte reiser han seg opp og holder seg til bordet, mens han titter ned og prøver å sparke til ballen eller hva som måtte ligge på gulvet! Vi tror selvfølgelig at dette betyr at han er et stort fotballtalent :p 

Rutiner: Vi har kommet inn i rutiner igjen her hjemme. Og nå som jeg har begynt å jobbe igjen er han mer sammen med pappa på dagtid. Det er veldig koselig. Han spiser alltid grøt til frokost og til siste måltid får han en flaske melk. Innimellom der blir det litt ymse, men som regel et middagsglass, frukt og grøt eller brødskiver. Han legger seg ca kl 20.30 og våkner ofte mellom 8 og 9. Noen ganger må jeg vekke han hvis vi skal tidlig avgårde f.eks. Marcelo skal ikke begynne i barnehage enda, og det synes jeg er litt deilig. Trygt og godt for gutten å være hjemme! ♥ Altså ingenting i mot barnehage, men så lenge vi har muligheten til å ha han hjemme, så gjør vi det. Han bader stort sett hver kveld og pusser tenner morra og kveld! 

Det var litt om min lille solstråle! På tirsdag feiret vi bare litt her hjemme, der Marcelo blant annet fikk kake for første gang. Det var han rimelig fornøyd med skal jeg si dere!! ♥ Det ble gulrotkake. Vi skal feire han litt mer til helgen, så da får jeg vel bake litt og sånn vel! Skal bruke fredag og lørdag til og ordne litt. Jeg er tilbake på jobb igjen og det har gått kjempebra! Og så er det så koselig å komme hjem til Marcelo etter jobben! Rart hvor fort man savner de små! 

Ha en fin dag dere! Nå er jeg tilbake med blogging igjen! Beklager fraværet og takk for at dere etterlyser meg!! Husk følg med på instagram! Der har jeg nå en stor sminkegiveaway og flere giveaways kommer! Love you guys! ♥

Vil du følge med videre på hva som skjer… ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt «tettere på» enn på bloggen! Hvis man ønsker det da 😉 Ha en fin dag! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]