STRANDLIVET MED EN BABY!

Hei igjen dere! ♥

Trege oppdateringer skyldes deilige dager her på øya! 🙂 Akkurat nå regner det litt så jeg benytter anledningen. Når vi tilbringer dagene på en øy blir det mye stranda på oss. Vi har stort sett vært på strender i nærheten som vi lett kan gå til med Marcelo. De siste to dagene har vi vært på Praia da Julia som er kun 10 minutters gåtur unna. Der har vi prøvd oss på «stand up», som er å stå på et surfebrett og bruke en åre for å komme seg framover, spilt speedminton og slikket sol! 

Marcelo storkoser seg på stranda og det er så deilig. Da blir det jo mye lettere for oss å planlegge en dag på stranda også. Han leker på et teppe i skyggen og bader innimellom sammen med oss. Han elsker det og skulle gjerne badet hele tiden. Når det nærmer seg ettermiddag lar vi han leke litt i vannkanten for da er ikke sola så sterk. Det er visst veldig deilig å leke med sand!

Ellers var vi ute og spiste med tante Maiara og William på lørdag og i dag skal vi hjem til dem på middag etter treninga. Det blir nok veldig hyggelig! Vi har fortsatt med treninga og i dag blir tredje økt. Jeg var helt ferdig etter forrige økt og håper kroppen føler seg bedre i dag! I morra blir det en utflukt på oss med båt. Vi skal besøke forskjellige fine strender i nærheten! Det gleder vi oss til!! Det begynner også å gå opp for meg at om to uker er vi hjemme igjen. Tiden går så altfor fort! Men vi har mange dager igjen å nyte og skape gode minner! 

Hvordan går det der hjemme?


Vil du følge med videre på hva som skjer i Brasil???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt «tettere på» enn på bloggen! Hvis man ønsker det da 😉 Ha en fin dag! 
Skal prøve å svare på spørsmålsrunden i løpet av dagen. Delta HER.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]