PARADISØYENE RUNDT ILHA GRANDE!

Hei fininger ♥

På torsdag tok vi vår første ordentlige utflukt. Vi dro avgårde med en liten gruppe på en tur som kalles Ilhas Paradisiacas. Det er en båttur rundt til mange småøyer som ligger rundt her med fine strender. Vi dro avgårde 10.30 og var tilbake litt før klokka 18, så det ble en lang tur. Alt gikk bra med Marcelo også, selv om han ble veldig sliten. Men det ble vi også. Jeg er dessuten veldig glad for at vi har kjøpt med vest hjemmefra. For det første har de ikke sånne å tilby små barn her og for det andre så hjelper den godt til å støtte hodet. Veldig greit når det kan dunke litt i båt. 

Bilder sier mer enn 1000 ord, så det blir for det meste bilder i dette innlegget… 🙂

– PRAIA DO DENTISTA –– PRAIA DA PIEDADE – – BOTINAS – 

– CATAGUASES –

– LAGOA AZUL –

I dag har vi også vært på en liten utflukt der vi har gått til en av strendene i nærheten. Det var en to timers tur der vi blant annet passerte et fossefall og så apekatter på veien. Spennende, men litt tungt. Spesielt for Mailson som bar Marcelo i bæresele på magen. Men vi hadde en veldig fin tur og dag alt i alt. Viser dere mer om det i neste innlegg. 

Nå er vi snart inne i den siste uka vår her, så vi skal prøve å utnytte tiden og dagene godt. Det går litt tregt med posting av innlegg, men det er rett og slett fordi jeg ikke vil bruke så mye av tiden vår her foran macen. Jeg har flere videoer jeg kan dele med dere, men det tar litt tid å redigere så tror jeg skal spare det til vi kommer hjem. Håper alt er bra. Følg med, så kommer det straks noen flere news!! ♥

Til slutt et lite bilde av blidfisen vår..:)


Vil du følge med videre på hva som skjer i Brasil???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt «tettere på» enn på bloggen! Hvis man ønsker det da 😉 Ha en fin dag! 
Vet jeg er altfor treg til å få posta svare på spørsmålsrunden. Du kan fortsatt komme med spørsmål. Delta HER.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]