LATE DAGER OG HARD TRENING PÅ ILHA GRANDE!

Hei dere ♥

Lokal tid: 19:00

Vi koser oss glugg ihjel her på paradisøya! Det er så deilig og varmt (til tider nesten for varmt)! Her er det liv i de små gatene som er dekket med sand fra stranda, isen i sjappa på hjørnet smaker forfriskende, vannet holder ca 25-26 grader, livemusikk spilles rundt på de små restaurantene, frukten smaker himmelsk, stemningen er god og det er rett og slett skikkelig idyll!!

På torsdag brukte vi formiddagen på å slappe av her og så besøkte vi onkel Marlon. Vi tok strandturen litt utpå ettermiddagen denne dagen for å slippe unna den verste varmen. Vi må fortsatt se an litt hvordan Marcelo takler varmen og det og være på stranda. Foreløpig ser det ut til å gå veldig bra! Vi badet og Marcelo lekte seg i sanden og så spilte vi litt speedminton. Vi tok en tur bort for å se tante Maiara trene på stranda etterpå og i løpet av kvelden hadde jeg og Jonas booket oss inn på trening på fredag! Hjelpes!


Marcelo med onkel og tante..

Sånn som skjer når man ruller seg rundt i sandet.. 🙂

Fredagen gikk vi oss en tur etter frokost. Marcelo i bæresele, så fikk vi testet det og. Gutten ble trøtt og sovnet mens vi gikk. Det gikk egentlig veldig fint å ha han i selen, men jeg må innrømme at jeg var ganske sliten når vi kom tilbake. Å gå rundt med over 11 kilo på magen er ikke bare bare! Når vi kom tilbake ble det en del rydding, vasking og ordning her. Det må gjøres det også.. Ellers ble det en liten gåtur til og litt henging på stranda rett her nede før vi gjorde oss klar til trening.

Vi har meldt oss på et opplegg som er tre ganger i uka, så siden vi begynte på en fredag får vi med oss 7 timer mens vi er her. Det er en liten gruppe på 5 – 10 personer og en instruktør. Er det opphold trener vi ute i sanden på stranda og regner det trener vi inne i en sal. Treningen varer i litt over en time og i går ble det sirkeltrening på oss. Veldig slitsomt, men veldig god trening og instruktøren virket veldig flink. Jeg fikk flere tips underveis og han pushet oss. Merker jeg er ganske støl i kroppen i dag og det skal visst bli verre i morra. Blir spennende!

Nå har jeg akkurat kommet tilbake fra en lunsj på stranda. Sakene er klare og vi skal nå avgårde til en liten strand i nærheten. Vi tar taxibåt dit for er litt styrete med vogn:) snakkes mer sernere! ♥ Okay, jeg rakk ikke å poste innlegget før vi dro, så nå har vi kommet hjem fra stranda som var kjempefin! Hvis ikke jeg har nevnt det så bor vi her sammen med ei som heter Adriana og hunden hennes Thor! fine folk ♥

Nå skal vi slappe av litt til før det blir ut og spise litt og kose oss sammen med familie! Ha en fortsatt fin kveld alle sammen ♥


Vil du følge med videre på hva som skjer i Brasil???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt «tettere på» enn på bloggen! Hvis man ønsker det da 😉 Ha en fin dag! 
Svarer forresten på spørsmålsrunden om en dag eller to. Delta HER.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]