ENDELIG PÅ ILHA GRANDE !!!

Hei igjen alle sammen!

Etter halvannen dag på reise kom vi i går endelig fram til Ilha Grande hvor vi skal tilbringe de neste tre ukene! Vi hilste av med besteforeldrene til Marcelo på mandag morgen og kjørte til Maraba. Der sov vi en natt hos Mainara. Flyet gikk veldig tidlig på morran, så det var deilig å ikke ha så lang vei. En flytur med mellomlanding i Brasilia og så var vi framme i Rio de Janeiro. Der ble det litt venting før en minibuss fikk oss til kysten. Den turen tok et par timer. Så ventet vi en times tid på båten og ca kl 18.30 i går var vi framme her på Ilha Grande. Akkurat i skumringen.

Vi bor hos noen venner i en leilighet et steinkast fra stranda. Den er i tredje etasje og har blant annet en uteterrasse med kjøkken. Kjempefint med utsikt over de fine og frodige fjelltoppene her. Kvelden i går ble brukt til å slappe av og titte litt rundt her i nærområdet på øya. Det var siste karnevaldagen i går, så det var greit med liv på natta her i går!

I dag våknet vi tidlig til deilig sol og varme! Vi spiste frokost hjemme og tok etterhvert turen til stranda Praia Preta som ikke er langt unna. Der badet vi, spilte speadminton og slappet av i sola. Jeg var spent på hvordan Marcelo skulle like strandlivet, men han storkoste seg. Jeg var også spent på om han skulle bli noe solbrent, men den som kom hjem lyserosa var meg! Og ja, vi smurte oss godt alle sammen! Men det er helt greit. Deilig med litt farge på den likbleke kroppen! 

Jeg må dele litt bilder fra vår første tur på stranda med dere! Sjekk vakre lille Marcelo! ♥


 

God kveld videre! Vi snakkes mer i morra! ♥


Vil du følge med videre på hva som skjer i Brasil???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt «tettere på» enn på bloggen! Hvis man ønsker det da 😉 Ha en fin dag! 
Svarer forresten på spørsmålsrunden om et par dager! Delta HER.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]