«ALL YOU NEED» NYHETSSLIPPET!

Hei alle fine ♥

Det er første onsdag i måneden og det får meg til å tenke på noe annet enn strand og sol. Første onsdag i måneden betyr nyhetsslipp hos me&i. Jeg synes vårkolleksjonen er den fineste de har sluppet så langt, så var så spent på dette nyhetsslippet. Og jeg ble ikke skuffet for å si det sånn! Seks herlige plagg til damer kom for salg i dag!! Det lukter både vår og sommer av disse plaggene og jeg har lyst til å ta på meg samtlige av dem. 

//Bloggvenn for me&i

Culotte pants, Short jacket , Dotty ropes dress , Classic straight pants , Circle dots perfect dress , Draped turtle neck top
(klikk på navnet for å lese mer om plagget)


Her har dere en av mine favoritter! Jeg prøvde denne perfect dress i svart da jeg var på bloggeventet i Oslo og den satt så fint på! Denne må jo være perfekt for sommeren og en gyllenbrun hud! 


Denne er jo bare dritkul og noe jeg gleder meg til å prøve på når jeg skal ha party hjemme! Lurer på om jeg kler sånn bukse! 

Jeg skal ha party med en gjeng venninner i begynnelsen av April. Da får jeg endelig prøvd disse klærne på. En annen stor favoritt hos meg er den røde buksa! Tror nesten jeg må få meg en sånn!! Og den grønne kjolen hadde jo vært perfekt til beachlivet jeg lever nå i Brasil!


Vil du også prøve disse klærne på? Da kan du invitere noen venninner hjem og en selger vil komme og vise dere hele kolleksjonen. Det er veldig koselig og noe helt annet enn å prøve klærne i butikken. Klikk HER for å vite mer om å være vertinne. Eller kanskje du rett og slett kunne tenke deg å bli selger selv for disse fine klærne? Da kan du klikke HER. De har veldig mye både til dame og barn + noen få ting til mannen! 🙂 Jeg er så fornøyd med at jeg kom over dette merket, og det er så deilig at garderoben begynner å fylle seg opp med me&i favoritter! ♥


Hvilket plagg er din favoritt?


Vil du følge med videre på hva som skjer i Brasil og ellers… ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt «tettere på» enn på bloggen! Hvis man ønsker det da 😉 Ha en fin dag! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]