FJERDE OG SISTE UKA MED FAMILIEN I BRASIL!

Hei alle sammen! ♥

I slutten av Januar kom vi hit til Jacundá for å bo sammen med besteforeldrene til Marcelo og for å kose oss på gården hvor Mailson har vokst opp. Vi visste at vi hadde over fire uker foran oss og det føltes deilig å ha så mye tid. Ikke ante jeg at de fire ukene skulle gå så fort. Vi har opplevd en helt ny hverdag her uten internett og til og med uten signal på telefonen. Vi har bodd midt i naturen sammen med stort og smått av kryp og jeg vil tørre å påstå at jeg har blitt mindre skrekkslagen når det kommer til småkryp. Her om dagen kom en veldig stor edderkopp krypende rett i nærheten av der vi satt og jeg skrek ikke engang. haha! Vi har også erfart å få slange inn i huset, noe som ikke akkurat er hverdagskost for oss nordmenn. Jeg var kanskje ikke så høy i hatten da, men alt gikk fint og min kjære mann fjernet den og alle var fornøyd!

Den siste uka startet med en aldri så liten kveldsutflukt. Vi har innimellom latt Marcelo være igjen på gården med besteforeldrene hvis vi for eksempel har dratt inn til byen for å handle eller lignende. Det har gått helt fint og han har kost seg masse her og ikke virket som han har savnet oss i det hele tatt. Forrige lørdag bestemte vi oss for å dra inn til onkelen til Mailson på kvelden for å lage noen drinker og være litt sosiale. Siden vi dro rett før leggetid tenkte vi at det var best at Marcelo ble igjen. Han virker litt misfornøyd da vi dro og for første gang siden han ble født endte vi opp med å måtte hente han fordi han bare gråt og gråt. Han har blitt litt mammadalt i det siste og lille søtnos savnet mammaen sin så mye. Da han kom i mine armer stoppet han å gråte og var fornøyd som bare det. Vi trodde nesten han var blitt syk eller noe sånt, men tydeligvis kan savnet av mammaen sin være ille nok! Det ble en litt senere kveld på Marcelo, men tidlig kvelden på oss! 

På søndag fikk vi besøk av en tante med familie. Vi grillet og kosa oss og Marcelo hadde to søte små jenter å leke med. Det er så koselig å se hvor glad han blir av andre barn! Jentene, spesielt hun eldste var også veldig begeistra for Marcelo. Vi var også og så på et slags heste/kuløp her. Der to hester løper med en ku i mellom seg, hvor de skal prøve å få kua til å velte innafor et felt. Veldig rart og ikke helt koselig for kua spør du meg, men det er tydeligvis en tradisjon her og en sport de konkurrerer i. De kaller det Vaquejada.

Mandagen gikk med til tannlegebesøk på meg igjen. Jeg har tatt noen behandlinger her for å forbedre tenna litt og dette var mitt tredje tannlegebesøk. Litt innkjøp ble gjort og resten av dagen slappet vi av.

På tirsdag kom titia Mainara hit på morran. Hun var jo og besøkte oss i Norge da Marcelo var 5 måneder så det var veldig koselig å se henne igjen. Marcelo var også veldig fornøyd med gjensynet og all oppmerksomheten. Vi koste oss i hengekøyene og Mainara og Jonas startet og lære hverandre norsk og portugisisk. Marcelo fikk gaver fra tanta si og man kan ikke si annet enn at han kledde det! Lille gullet!

Uka ellers har gått med til å slappe av og være sosiale sammen. Vi har sett ferdig alle sesonger av Prison Break og er sånn sett klar for en ny sesong i April selv om vi ikke skjønner helt hvordan den skal fortsette. Jeg har nesten lest ferdig boka «Will you love me» av Cathy Glass som er historien om hennes adopterte datter. Veldig rørende og fin bok som jeg faktisk kjøpte da jeg var i Vietnam, men som jeg ikke har fått lest før nå. Neste bok ut nå blir første av Calender Girl bøkene, og den skal jeg lese på Ilha Grande! 🙂 

Fredag ble en skikkelig velvære dag på meg med mitt siste tannlegebesøk, voksning, manikyr og pedikyr på en salong. Så digg følelse. Fresh og klar for strandlivet!! Lørdag skrev jeg om i forrige innlegg og søndagen er pakkedag for oss. Spent på om vi får alt vi vil inn i bilen. Dvs. vi har vel egentlig ikke noe valg! 

Snakkes mer når vi kommer på Ilha Grande!!! Nå skal vi sove før det blir veldig trist å si hade til besteforeldrene her i morgen. Husk å delta på spørsmålsrunden HER, så skal dere få svar på alt dere lurer på i løpet av neste uke!! 

Hei og hopp, kyss og klem fra oss!!!!


Vil du følge med videre på hva som skjer i Brasil og ellers… ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt «tettere på» enn på bloggen! Hvis man ønsker det da 😉 Ha en fin dag! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]