SPØRSMÅLSRUNDE! FYR LØS!

Hei folkens ♥

Da er det faktisk på tide med min første spørsmålsrunde her på bloggen! Jeg har egentlig tenkt at det ikke er noe vits å ha det før, for jeg har tenkt at jeg ikke har vært interessant nok til at noen skal gidde å spørre om noe! Likevel er det jo en del som leser bloggen min og jeg får stadig spørsmål i kommentarfeltet og tilbakemeldinger fra folk som har fulgt bloggen min lenge. Så nå tenkte jeg at det var på tide..Det har jo faktisk skjedd en del i livet mitt den siste tiden og ikke minst med Marcelo siden han ble født. Nå er vi jo også i Brasil og noen lurer kanskje på ting rundt det også! Det er helt greit å være anonym. Jeg skal svare så godt jeg kan! Det er lov å komme med ønsker om ting dere vil lese om framover også! Bare fyr løs! ♥

Jeg har fått forskjellige spørsmål på de siste innleggene mine som jeg ikke har fått svart på enda, så jeg samler sammen alt og svarer i et eget innlegg! Siden vi drar herfra på mandag, så tror jeg at jeg svarer når vi kommer fram til Ilha Grande! 

Håper alt er bra hjemme! Her har vi fått besøk av tanta til Marcelo, Mainara og nyter de siste dagen her hos familien. På mandag drar vi til Maraba og på tirsdag drar vi til Rio og Ilha Grande!! Det blir en spennende, ny epoke på reisa!! Forteller dere mer om den siste uka i neste innlegg!! På lørdag blir Marcelo 10 måneder og forresten! 🙂 

Hade så lenge og spør i vei! 🙂 ♥


Vil du følge med videre på hva som skjer i Brasil og ellers… ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt «tettere på» enn på bloggen! Hvis man ønsker det da 😉 Ha en fin dag! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]