TREDJE UKA MED FAMILIEN I BRASIL!

Lørdag, faktisk vår tredje i dette landet ble en veldig fin lørdag. Vi tok oss litt frokost hjemme og dro avgårde for å besøke onkelen til Mailson og hans familie. De bor egentlig i byen, men har en gård ikke så langt herfra som vi aldri har vært på før. De har ikke hatt den så lenge. Vi var der ute allerede før klokka var halv ti. Vi måtte kjøre på en ganske humpete og klinete vei for å komme helt fram, men det gikk bra.

Gården var kjempefin. Selv om vi bor i et trehus er de aller fleste hus i mur, noe som er ganske kjekt, spesielt nå på vinteren hvor det regner så mye. De har en veranda med overbygd tak som går rundt hele huset. Deilig når det er sol og man vil ha litt skygge, og deilig når det regner, men man likevel vil sitte ute. De hadde både kjøkken inne og ute og spesielt falt jeg for det som var utendørs. Så koselig sted å stå å lage mat! Litt idyll på landet 🙂 Selv om det er veldig ulikt, så får utekjøkken meg til å tenke litt på hytta vår hjemme!

På gården hadde de høner, ender, skilpadder, kuer og hester. Og jaggu fikk ikke denne dama prøvd seg litt på riding også. Både jeg og Jonas er ganske uerfarne når det kommer til hest, men heldigvis var Mailson en god læremester og vi ridde begge to alene på hesten. Fikk den til å løpe litt noen ganger også. Veldig moro!! 

De hadde rigget til deilig mat med nydelig grillet kjøtt. Typisk Brasil, men jeg går ikke lei det grilla kjøttet. Og det virker det ikke som dem gjør heller. Vi koste oss der i mange timer før vi på ettermiddagen satt kursen hjemover. Jeg er helt sikker på at vi drar tilbake hit en annen dag også! 

Søndagen våknet vi opp til plaskende regn. Så denne dagen ble det ikke stort annet å gjøre enn å holde seg innendørs, ordne med bilder på macen, lese litt og se Prison Break. Vi har kommet til sesong 4 nå. På ettermiddagen fant jeg ut at jeg ville trene, så jeg fant på min egen lille intervaløkt etterfulgt av styrke. Har tatt den to dager denne uka og så blir det vel hvertfall en til i løpet av helgen.

Det har blitt litt skifting i været denne uka. Som regel har vi sovna til lyden av plaskende regn på taket, men denne uka har det snudd litt og regna en del på dagtid istedenfor. Det er en utfordring for det er jo så deilig å være ute og så får man ikke akkurat tørka klær når det regner sånn. Men vi får det til. Marcelo fyker rundt på gulvet og tar tak i alt han får til. Han drar seg framover, og kan løfte seg opp i krabbestilling, men når han skal bevege seg sklir rumpa og magen ned gitt. 

På mandag var vi hos legen og fikk bekreftet at Marcelo er helt frisk. Heldigvis. Han er jo i så mye bedre humør når han er frisk. Jeg fikk meg også enda en tur til tannlegen for å rense tenna litt til. Ellers har uka gått med noen småturer til byen og ellers en del tid hjemme på gården. Vi har blant annet grilla Picanha som er så godt! I dag, på fredag har vi vært på lunsjbesøk hos familie. Vi fikk servert masse deilig mat og Marcelo fikk lekt med kameraten Gabryel. Koselig!!

Neste uke kommer Mainara og det gleder vi oss veldig til. Nå er det jo faktisk under to uker til vi drar videre også. Tiden går plutselig så fort! Håper alt er bra der hjemme ♥ Vi snakkes plutselig igjen!

BQn05Ach3ea

Vil du følge med videre på hva som skjer i Brasil og ellers… ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt «tettere på» enn på bloggen! Hvis man ønsker det da 😉 Ha en fin dag! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]