ANDRE UKA HOS FAMILIEN I BRASIL!

hei igjen! ♥

Nå har nok en uke gått her med familien i Brasil og nå begynner vi å bli vant til å leve og bo på en gård! Marcelo virket jo for så vidt godt vant fra første dag, men nå har jeg og Jonas også klart å klimatisert oss sånn passe 🙂

Helgen kom og Marcelo var fortsatt syk. Vi dro flere ganger til apoteket for å få den pustemaska som skulle løsne opp i brystet og tok medisinene, men desverre virket det ikke som han ble så mye bedre. Han var spesielt ille på morgenen og det virket etterhvert som han også hadde vondt når han hostet. Vi holdt oss for det meste i ro i helgen og droppet blant annet et familiebesøk på lørdag både pga Marcelo og pga regnfulle veier. Når det regner mye kan enkelte småveier bli veldig våte og leirete så man må rett og slett se an litt fra dag til dag. Og så er det første gang jeg kjører i Brasil og det med en leiebil, så vi prøver å være litt forsiktig så det ikke plutselig blir veldig dyrt for oss. 

På søndag fikk vi familiebesøk her. Vi grillet godt kjøtt og spiste oss mette på det. Jeg fikk også smakt på litt lokal øl og vin. Marcelo koser seg alltid så mye med besøk for han får så mye oppmerksomhet. Midt i blinken for lille gutten. På kvelden når vi så at Marcelo ikke var mye bedre bestemte vi oss for å oppsøke lege på mandag.

Vi dro tidlig avgårde til byen og fant heldigvis en tilgjengelig lege på en privat klinikk. Han lyttet til Marcelo, tittet ned i halsen på han og fastslo fort at han hadde bronkitt. Så herfra har det blitt en god del medisiner for å få gutten frisk. Det var utrolig deilig å se at han var bedre etter bare en dag på antibiotika. Han fikk beskjed om å gå på medisiner en uke og til mandag skal vi tilbake på en ny kontroll. I skrivende stund er han så og si helt frisk. Hoster litt enda, men det er ikke den stygge hosten og han er i god form.

Ellers har Mailson øvekjørt en del mens vi har vært her. Blitt ganske flink også faktisk, så tror nesten han må begynne på lappen når vi kommer hjem.

På onsdag kjørte vi til den ene onkelen til Mailson som bor over halvannen time unna her. Det er forbi en annen by og et stykke ut på landet på en gård der de har mange kuer og hester. Der er det mye å gjøre hver dag. De melker kuene tidlig på morraen og bruker dagen på å lage ost som de sparer og selger. Det var gøy å følge med på hele prosessen og smake på osten når den fortsatt var varm. Digg! Vi prøvde også så vidt å ri litt på en av hestene der og i tillegg til det fikk jeg sånn ca 100 myggestikk. Jeg sprayet meg med myggsprayen jeg kjøpte i Norge, men kan ikke akkurat si at den gjorde nytta si. Nå ser det ut som jeg har fått vannkopper nedover begge beina og jeg bare gleder meg til kløen gir seg. Hvorfor tok jeg ikke med Eurax? 

Torsdagen ble en dag vi slappet av her på gården igjen. Litt lesing i hengekøyene, litt serietitting og ellers kos med mat og fruktsmoothier! Jeg har blitt ferdig med boka Kunsten å være den man er, som var en veldig fin bok og som jeg tror og håper det vil komme en oppfølger av. Nå har jeg begynt på en bok som heter Mindfulness, som handler en del om meditasjon, men også en del om hvordan vi tenker og hvordan det påvirker oss. Ganske spennende, men kjenner jeg gleder meg litt til å begynne på en roman igjen nå. 

I dag er det fredag igjen (ja, innlegget skulle vært posta i går) og vi er en tur inn til byen for å spise litt på Churrasceria og så har jeg ordna neglene mine igjen! I morgen skal vi ut på den gården som vi egentlig skulle på forrige lørdag. Det blir spennende! 

Håper alt står bra til med dere hjemme! Vi koser oss masse og synes det er rart å tenke på at vi allerede har vært her i to uker. Samtidig føles det som en evighet siden vi var hjemme i Norge. Det er deilig og varmt her, men regner ofte på natta. I dag har det regnet litt på dagen også. Det er vinter her, selv om alt annet i mitt hode forteller meg noe annet. 

Ha en fin dag, så snakkes vi plutselig!! 

Klemmer fra oss!


Vil du følge med videre på hva som skjer i Brasil og ellers… ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt «tettere på» enn på bloggen! Hvis man ønsker det da 😉 Ha en fin dag! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]