DAG 2 I RIO OG FOR EN VARME!!

Hei igjen folkens ♥

Må bare si at her er det helt sykt varmt. Nesten 40 grader og veldig trykkende inne i byen her. Skal virkelig ikke klage for jeg vet at de fleste der hjemme ville drømt om denne varmen. Og det er deilig altså, men ja. Sove og sånn er ikke så lett! Men i morra drar vi nordover og der er det nok «bare» 30 grader 🙂

Dagen i dag har vært turisten i oss sin dag. For meg og Jonas i hvert fall. Marcelo og Mailson har holdt seg hjemme og gått en tur på ettermiddagen. Det er for varmt for Marcelo å farte rundt, så vi droppa det. Jeg og Jonas derimot starta dagen med å dra å se på den verdenskjente jesusstatuen! Der var det crowded for å si det sånn! Men det var strålende sol og vi fikk sett statuen kjempebra. Forrige gang jeg var der var det nemlig så tåkete at jeg ikke så en dritt. Derfor utrolig deilig å komme tilbake å se både statuen og den flotte utsikten.

Vi tok oss en frisk smoothie og kosa oss med den fine utsikten før vi dro hjemover. Da traff vi min danske venninne Rikke som jeg kjenner fra Valencia. Vi hang litt sammen her hjemme og så dro jeg og Jonas avgåde til Pao de azucar! Alt i alt en kjempefin dag:) Nå har vi pakket oss klare for grytidlig i morra drar vi til Pará. 

Bilder fra dagen? Jepp, her kommer et lite ikke gjennomtenkt utvalg..

Klokka er nå 23 her i Rio. Nå skal jeg sove, for kl 5 skal vi opp og dra videre 🙂 Vet ikke åssen det blir med nett framover, men jeg poster litt når jeg kan! 🙂


Vil du følge med videre på hva som skjer i Brasil og ellers… ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt «tettere på» enn på bloggen! Hvis man ønsker det da 😉 Ha en fin dag! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • [instagram-feed]